- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
Igen, mint ahogy a színes film sem holografikus, csak hozzátesz a fekete fehérhez, ilyen alapon az is csak üveggyöngy, de ugyanilyen analógián végiggyalogolhatunk a felbontás kérdéskörén, vagy éppen a térhangzás sem akkora ugrás a sztereóhoz képest, az meg csak üveggyöngy a fülnek.
Maradjunk annyiban hogy nekem bejön a 3D, neked meg nem.
Ha Pesten járok akkor igyekszem úgy alakítani hogy be tudjak ülni egy IMAX3D vetítésre, de 130-as 3D plazmámon is már igencsak jókat lehet filmezni 3D-ben. Eddig még senki nem gagyizta le aki látta, még olyanok sem akik úgy kezdték mint te, hogy minek az a 3D. Normális kijelzőn normális forrásból normálisan megcsinált anyag a titka az egésznek, és akkor igenis hozzá tud tenni az élményhez. Persze aki az egyik szemre szarul beállított fókuszú homályos moziból fejfájással kitántorog, azoknál megértem hogy csalódottak a 3D-ben, nem is kívánom senkinek azt az "élményt".
De visszatérve a témához ha megoldják szögfüggetlen 3D megjelenítést akkor abból jó dolog kisülhet, és valóban úgy már lehet 3D UI-t csinálni.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #13 üzenetére
Kezelőfelületet nem lehetett 3D-re optimalizálni a szűk látószög miatt. Nem életszerű hogy előkapod és megnézed az SMS-eket és ahhoz bizonyos szögben tartsd a telefont. Azért írtam hogy ha ezt orvosolják akkor megnyílik az út a szélesebb lehetőségek felé.
De ha jól sejtem neked nem volt ilyen telefonod csak gondolod hogy mégis milyen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Vagy 20 legalább van. A pókemberes valami eszméletlen jó volt ahogy az épületek között mozgott, attól mindenkinek szó szerint leesett az álla.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Említést tettem a játékokról is, afelett sikeresen elsiklottál.
-
osztraksajt
őstag
Nekem többekkel ellentétben tényleg volt HTC EVO3D-m amíg el nem lopták
, így nem csak bedobok egy véleményt konkrét tapasztalat nélkül.
A 3d tévével nagyon jó párosítás volt, simán visszasírom, nagyon élvezetes volt vele pl a nyaralás képekeit visszanézni, de a gyári játékok is jók voltak.
A baja a szűk látószög volt, ha ezt az amazon tudja korrigálni akkor nagyon jó dolog sülhet ki a dologból.
Amúgy USA-ban meglehetősen sikeres telefon volt, rengeteget eladtak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest