- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
spb shell működött evo 3d-n 3d-ben
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
Nem, tényleg nem volt. És elismerem, mozi vagy tv terén sem vagyok a "mű" 3D barátja, valami olyasmi ez nekem, mint a némafilmek mellett játszó zongorista: attól, hogy van valami hang, még nem lesz belőle hangosfilm. Lehet, hogy egyszer lesz majd holografikus, valódi 3D kijelző, addig azonban ez csak játék, üveggyöngy a szemnek.
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #11 üzenetére
Oké. Tényleg nem kötekedésből mondom, de 20 (húsz) játék, mint a 3D kijelző kihasználását jelentő szoftverkínálat... Nem hinném, hogy a 3D fotókészítési képesség és a pókemberes játék elég lesz a vásárlók meggyőzéséhez.
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Bocs, azt hittem, a tv-n játszottál 3D-s játékokkal, nem tudtam, hogy léteznek telefonra kiadott 3D-s játékok (mármint 3D kijelzőre optimalizált).
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Magyarul a telefont gyakorlatilag egy 3D fényképezőgépnek használtad - és ennyiben ki is merült a telefon 3D-s "képességeinek" a kihasználása.
-
BloodRay
veterán
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Egyetértek, épp így gondolom, tapasztaltam én is. Bár nekem Optimus 3D-m volt, de azzal is csak annyi volt az egyetlen problémám, hogy újabb rendszer nem igazán akart rá érkezni. Hozzátenném egyébként semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest