- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
"Volt is olyan hogy azt álmodtam, Pentiumom van, és azon remekül megy a Doom"
úústarcraft fura, hogy ment, úgy emlékszem diablo 1nek kellett a pentium mert kb játszhatatlan volt (talán az amd 4x86 133 "5x86 75 vagyok ám teljesítményre" volt a kivétel).
azért a minimumra vett quake képméret szerintem már magában kimeríti a játszhatatlan fogalmát, kb bélyeg méretű területet jelentett a doomok alapján
-
-
proci985
MODERÁTOR
köszi, ezt nem is tudtam. mindenesetre számomra egy rejtéllyel kevesebb
hcl: aztán mégegyszer végiggondolva lehet a duke nukem 3d nem volt hajlandó elindulni 640x480ban/800x600ban, csak 1 megással.
akinek 1024ben ment a quake... hm, p100 fölött kellett ahhoz kb proci, nem? meg 15"ös CRT ami tudott akkora felbontást minimum 60hzn.
-
proci985
MODERÁTOR
Landmarkra biztos nem emlékszem (fiatal voltam én akkor még az ilyenekhez), előlapon annyit írt ki. aztán lehet ott volt valami félrenyomva... bár az meg megint fura lenne, mert első 60mhzs proci emlékeim szerint pentium volt, pár évvel később (486ból 25/40/66/100 volt).
szerk: quakenek szerintem kellett egy megás videokártya is, hogy fusson. meg egy pentium (vagy nagyon durván kisablak). a starcraftnak meg mintha directX. doom még talán low texturessel, akár kisebbített ablakban még futott volna.
-
Aztán a 486 környékén az egész átcsapott cache tesztbe, mikor már a tesztelő rutin elfért a cache-ben
Onnantól az eredményeknek köze nem volt a valósághoz
@bacsis : Tolja a fene, eladom
Van nékem Krégi gépem, K6-II otthon, a régi gépem
Meg a K6-osra tuningolt Gericom laptop
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest