- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Hadeska22 #75 üzenetére
Nekem lassan 1 hónapja van meg az M8 és lehet, ahogy írtad jó darabot fogtam ki, mert eddig nem fagyott, nem laggol. Teszi a dolgát gördülékenyen. De ezek szerint az előző M7-em is egy pont jó darab volt, ugyan az sem fagyott, az sem laggolt, tökéletes volt mindvégig. Sőt én szoktam clean mastert is használni, ugyan is a rendszer képes szép szemetet felhalmozni, eddig sose volt gond vele, persze nem mindent törlök, amit felajánl.
Amúgy ez valami olyasmi lehet, hogy az egyik barátomnak is, hasonló gépe van, mint nekem, sőt erősebb. Ő 3-4 havonta pakolgatja újra a windows-t, nekem pedig már fent van másfél éve, előtte pedig 3 évig, az újratelepítés is csak gépcsere miatt volt. Nem mindegy, hogy használják.
-
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #72 üzenetére
Inkább nem írom le, hogy én is a HTC-s alkalmazás-váltó felületet használom, mert a guglis nem olyan gyors, nem olyan reszponzív. Jah, de leírtam. Még valami?
De, mint mondtam, szívesen mutatok screenshot-ot.
Olyat sem mondtam, hogy nem lehet megakasztani, mert 4.4.3 óta a rendszer már nem olyan akadásmentes sajnos, hiába elég 2 magos telefon 512 RAM-mal az Androidhoz. Drawerbe lépésnél 10-ből 7-szer megakad valamiért 4.4.3 óta... Nekem ezen kívül nincs problémám. Jah, de... Hogy kb 3 órás kijelző idő a max, amit tud.
-
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #68 üzenetére
351 órája fut a telefon, ugye te is emlékszel rá, hogy 2 hete jött egy lockscreen frissítés, akkor indította magát újra. Naponta 1-1.5 órát telefonálok (messengeren is), nekem nincsenek problémáim. Illetve 1 dolog.. nekem néha megakad az app drawer gomb valamiért és beszaggat a drawerbe lépésnél... ez g*cire irritáló, nem ezt szoktam meg.
Ha gondolod, kirakhatok screenshotot a híváslistáról és futási időről...
És igen, nekem mindig pöccre működik minden (előbb említett dolgon kívül), biztos csak az én telefonom tökéletes. Ne használj clean mastert, meg task killereket és hidd el, jó lesz az!
És nem, nem volt G Flex2 a kezemben, eddig G3-ig jutottam 4.4 és Lollipop, mindkét verzióval akadozott, töltött, lassú volt, újratöltötte a launchert is, 2 appváltástól belassult... A G2 jobb volt, de az is olyan fura volt M7-hez képest. Ennyi tapasztalat elég volt. A többi LG-re nem vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest