- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #76 üzenetére
+1!
Ugyanezt tapasztaltam én is. És most tegyük hozzá, hogy új készülék esetében és használt esetében is ugyanez a helyzet. Le lehet lakni egy friss készüléket is napok alatt az összerogyásig, és lehet több éves készülék gyári, mókolatlan állapotban úgy továbbadni, hogy az megfelelően működik.
Élő példa volt az esetemben az i9250-es Nexus. Írták elég sok helyen, hogy beégett a kijelző. Én használtba szereztem és nem volt ilyesmi probléma. Úgy is adtam tovább, ahogy kaptam! Persze, ha fullba nyomtam voltam a kretént, ala megszállottként a telefonon csüngtem volna mindenért, akkor már talán más lett volna a helyzet.
De ellenpélda is van. Sony Xperia Z. Használtba szereztem. Az átvételnél tényleg, mint valami elfuserált idióta, mindent átnéztem. Egyedül csak szét nem szereltem! Idővel kijött a kamerapiszok jelenség, illetve szépen kezdett púposodni. Pedig, akik ismernek, tudják, hogy tok nélkül használom az összes készülékemet, és mindig minimum 99%-os állapotban adom tovább. A Z-nél ez nem jött össze! Nem állítom, hogy nem volt részem a hibában. De a túlnyomó rész itt bizony típushiba volt. Ezt el kell fogadni bárkinek aki műszaki ketyerével foglalkozik. -
törölt tag
válasz
kbyte1024 #34 üzenetére
Az előfizetés miatt drágábbak! Maga a készülék egyes esetekben olcsóbb. Az más, hogy kinek milyen kondíció éri meg vagy sem.
Nekem az S6 függetlenbe húzósabb lett volna, mint a T által. Az persze más dolog, hogy a T jó ajánlattal állt elő. Szidhatnám Őket, és elsüthetném a népség által skandált "Váltok szolgáltatót!" dumát. De melyik jobb? Mindegyiknek van valami nyűgje. Anno is így gondoltam és megérte a T mellett maradnom.
Volt persze balhénk, de tudtam kezelni és Ők is partnerek voltak a korrigálásban. Telenortól búcsút vettem, mert voltak olyan kedvesek elcseszni a régi kártyámat. A Vodától pedig az Isten mentsen meg! -
törölt tag
Folyamatosan ez megy! Majd az M8, majd az M9... Lassan a HTC One szériában benne lesz a retinaszkenner is, meg egyéb nyalánkságok, csak az árazás marad ugyanaz. Első hír lesz a "HTC bemutatta...", a második a "HTC szerint..." kezdetű, majd a sort a "A HTC a vártnál kevesebb..." zárja pár hétre rá. Az M10 esetében sem lesz ez másképp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest