2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

30%-kal kevesebb One M9 komponenst rendelhet a HTC

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DigiTimes

Állítólag csökkenti beszállítói megrendeléseit a tajvani gyártó, melynek hátterében a One M9 várakozásoktól elmaradó eladásai állhatnak.

Rögös volt a HTC One M9 startja, hiszen már korán, a tajvaniaktól függetlenül hallani lehetett a Snapdragon 810-es SoC túlmelegedésétől, amelyen M9 tesztünk szerint a teljesítmény korlátozásával próbált kompenzálni a tajvani gyártó. Akárhogy is: a még mindig gyönyörű és kiemelkedő hangzású One M9 elstartolt, az eladási mutatók viszont aligha kecsegtetőek, az április például az elmúlt hat év legrosszabb bevételeit hozta a HTC konyhájára.

A HTC One M9 összeszerelése hibátlan lett
A HTC One M9 elnyerte tetszésünket, azonban a piacon a várakozásoktól egyelőre elmarad a szereplése [+]

Ennek az egyik oka az erős konkurencia mellett az lehet, hogy a One M9 túlságosan is hasonlít elődmodelljére (amit mi egyáltalán nem bánunk), de az sem segít, hogy a premier óra számos új variáns megjelent, nem egy nagyobb felbontású, QHD-s megjelenítővel, így a vásároló zavarban lehet, hogy melyik a HTC "igazi csúcskészüléke", és melyik hol érhető el. A Digitimes úgy tudja, hogy a HTC One M9 várakozásoktól elmaradó eladásai miatt 30%-kal csökkentheti a komponensek megrendeléseit a beszállítópartnerektől, magyarán kevesebb ilyen készüléket kíván legyártani. A HTC piaci szereplését egyébként a gyártó részvényei is megérezték: a HTC értékpapírjai tíz éve nem értek annyira keveset a tajvani tőzsdén, mint tegnap, írja szintén a DigiTimes.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.