- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Hadeska22 #75 üzenetére
Nekem lassan 1 hónapja van meg az M8 és lehet, ahogy írtad jó darabot fogtam ki, mert eddig nem fagyott, nem laggol. Teszi a dolgát gördülékenyen. De ezek szerint az előző M7-em is egy pont jó darab volt, ugyan az sem fagyott, az sem laggolt, tökéletes volt mindvégig. Sőt én szoktam clean mastert is használni, ugyan is a rendszer képes szép szemetet felhalmozni, eddig sose volt gond vele, persze nem mindent törlök, amit felajánl.
Amúgy ez valami olyasmi lehet, hogy az egyik barátomnak is, hasonló gépe van, mint nekem, sőt erősebb. Ő 3-4 havonta pakolgatja újra a windows-t, nekem pedig már fent van másfél éve, előtte pedig 3 évig, az újratelepítés is csak gépcsere miatt volt. Nem mindegy, hogy használják.
-
CptAdamica
veterán
Hagyjátok már ezt az árazást, semmivel sem drágább a csúcsmodelleknél. Nézzétek, egyétek, már 180-ért simán hozzá lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest