- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #120 üzenetére
Az más tészta.
(#122) Justreboot: "annyira" ,,i,,
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #118 üzenetére
Az egész rendszer gördülékeny, 60 fps, ahogy az appok is.
-
-Skylake-
addikt
Mert ahelyett ,hogy elfogadnak az emberek ,hogy minden gyartonak vannak csucs es premiumkeszulekei , neha neha szembejonnek az olyan emberek mint te , aki ugyan arra a szarra mint a tobbi x+1 aztmondja , hogy igen , ez am a vilag megvaltasa. Nemertem , nekem mindig ugy lett telefonom , hogy kitalaltam mire van szuksegem ( gyakorlatilag az igenyek 100%at hozza minden csucsmodell) , oszt bementem a botba es megvettem azt amelyik a legjobban tetszett. Az oke , hogy az almasok elvakultak a telefonjuk irant ,mivel az ugymond egyedulallo a piacon ,csak az apple gyart telefont iOS-el. Na de hogy a droidosok azok legyenek? Ez bizony nevetseges. Jelenleg azert van note-om mert nagy telefont szerettem volna es ahol vasaroltam ez volt az egyetlen 5,5+ os keszulek. Ha lett volna masik ,az alapjan dontok ,hogy melyik tetszik. Mivel belul lenyegeben ugyan az a recept , tavalyi csucs snapi 805+3gb ram aztan jonapot. Ez az elvakultsag nevetseges. Annak fenyeben pedig foleg ,hogy mint azt mar egyszer elmondtam ( szigoruan szvsz) , draga HTC baratunk abszolut jo keszuleket csinal , semmi baj veluk (ugy osszesegeben) , csak epp nem erzi a sulyat a piacon. Akkor se erzi ha te magadra varrod , hogy makeitszenz...
A htc egy olyan szegmensbe gyart ar alapjan , ahol semmi keresnivaloja nincsen.
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #112 üzenetére
Miért, nem olyan?
-
Csapoati
nagyúr
Jah, a Sony is épp be akar dőlni... Előbb a saját házatok táján kéne söprögetni, mert a lanyha M9 eladásokkal nagy bajba kerülhet a HTC.
-
jacis
nagyúr
Igazából az én helyemben nincs mitől félni, mert ha nem nagyon lesz jó BlackBerry hosszútávon megyek tovább.
Itt az a gáz szerintem, hogy elvakultan véded a HTC-t aki szerintem az elmúlt 4-5 év legnagyobb rókabőr effektusával próbálkozott és nem jött össze neki. Tényleg nem csináltak 1 éven keresztül semmit így nem szabad semmin csodálkozni főleg nem védeni őket. Téged is hülyének akarnak nézni... -
no more
veterán
A HTC-nek 10 év alatt volt kb. 3 veszteséges negyedéve és azóta temetik őket, míg a BB (főleg), Sony negyedévről-negyedévre omlik össze évek óta... Annyira nem a HTC-t félteném a helyedben.
(#97) san01: Bezzeg, ha valami rosszat írnánk a BB-ről (ami egy lapon nem említhető a Sense-szel), akkor vágná el a torkunkat.
-
Georgexy_hun
tag
válasz
janeszgol #50 üzenetére
Én nagy HTC fan vagyok de a legutolsó telóm ami most is meg, van az az OPPO Find 7 QHD!
Gondolkoztam váltáson, mikor kijött az M9 és az S6 de úgy láttam, hogy semmiben sem nyújtanak többet a mostani készülékemnél. És ez a baj. Ezért nem fogy az M9. A másfél éves telefonom tudja azt. Sőtt, többet ha kijelzőt nézzük. Én vártam volna legalább egy 5,2" QHD kijelzőt vékony kerettel és újlenyomat olvasóval, valamint OIS-os kamerát. Ha ezt megkaptam volna a HTC-től simán váltottam volna. És valószínűleg amíg ez nem lesz meg, nem is fogok új HTC-t vásárolni. -
-Skylake-
addikt
"Optimalizáció? HTC telefonoknál gördülékenyebb Androidos telefon nincs (csak a Nexus van pariban, de az stock). Azt pl. nevetségesnek találom, hogy több appot tud futtatni a "túlárazott" M7-em, mint a szintén túlárazott 3GB RAM-os S6. "
Ez a "gördülékenyebb" ez már 3 éve megszűnt , nemkell ilyenekkel foglalkozni. Ma , ha bemész egy boltba és megnézed a gyártók csúcskészülékeit , nem lesz sebességbeli különbség. A szolgáltatások változnak csak. Semmivel nem gyorsabb vagy gördülékenyebb egy One , mint bármelyik másik normális flagship. ( énis nyomkodtam már huzamosabb ideig , egyik barátomnak van One , elismerem , gyors. De semmivel nem smooth-abb telefon , mint pl a Note 4-em. )
#67 : Nem , nem a "nemprémiumszoftverükkel" oldották meg , hanem visszaveszik az órajelet , hogy ne gyulladjon fel a telefon. Gondolom ilyen
if coreTemp > 50C
else setCoreClock 1500Mhz
Kb ennyi van abba a prémium szoftverben , ami a túlmelegedésre vonatkozik. -
Busterftw
nagyúr
Azt a "rakjunk egy fekete kavat a kavaba, majd johet a kijelzo" design-t nyomatni, sot mindezt 3x egymas utan? En nem csodalkozom.
Ha azt a fekete reszt kitoltenek kijelzovel, mar kapnanak egy dogosebb, jobb design-t.
-
Csapoati
nagyúr
Én pont ilyenért cseréltem telefont, mert 3 óra kijelzőidő az pont nem elég nekem estig.
A mostani majdnem 5-öt bír ki, mobilnettel és feles fényerővel.
Az a lényeg, hogy nem kell bizonygatnod semmit, mert nyilván elhisszük. De azt is el kell hinni, hogy másnál meg nem tökéletes minden.san01: Elkéstél vele, már elkönyveltünk keményvonalas HTC-fannak.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
#09819904 #77 üzenetére
. Ha már Leónidász és a HTC
-
S e t h
nagyúr
Akinek az aláírásában bármilyen gyártó terméke szerepel, azokról nehéz elhinnem, hogy objektíven írnak az adott termékről.
Ez kb. olyan mintha a homlokára tetováltatná, hogy mit használ.Rajta kívül kit érdekel?Vagy mint azok akik villognak egymásnak az úttesten való közlekedés közben, jeleznek mert azonos típusú autóban ülnek?
Következő életemben megértem. -
no more
veterán
Nálam ennyit bírt mindig is. Estig bírja töltés nélkül és kész. Semmi csoda.
Nincs szó user errorról, az Sony fórumokban van. De nálam valamiért simán elmegy ezer órát is, sőt többet!
Mint mondtam, tudok screenshot-ot is küldeni a mostani 350 óráról... Ami majd lesz 1000++ szokás szerint, és annál is több.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #76 üzenetére
+1!
Ugyanezt tapasztaltam én is. És most tegyük hozzá, hogy új készülék esetében és használt esetében is ugyanez a helyzet. Le lehet lakni egy friss készüléket is napok alatt az összerogyásig, és lehet több éves készülék gyári, mókolatlan állapotban úgy továbbadni, hogy az megfelelően működik.
Élő példa volt az esetemben az i9250-es Nexus. Írták elég sok helyen, hogy beégett a kijelző. Én használtba szereztem és nem volt ilyesmi probléma. Úgy is adtam tovább, ahogy kaptam! Persze, ha fullba nyomtam voltam a kretént, ala megszállottként a telefonon csüngtem volna mindenért, akkor már talán más lett volna a helyzet.
De ellenpélda is van. Sony Xperia Z. Használtba szereztem. Az átvételnél tényleg, mint valami elfuserált idióta, mindent átnéztem. Egyedül csak szét nem szereltem! Idővel kijött a kamerapiszok jelenség, illetve szépen kezdett púposodni. Pedig, akik ismernek, tudják, hogy tok nélkül használom az összes készülékemet, és mindig minimum 99%-os állapotban adom tovább. A Z-nél ez nem jött össze! Nem állítom, hogy nem volt részem a hibában. De a túlnyomó rész itt bizony típushiba volt. Ezt el kell fogadni bárkinek aki műszaki ketyerével foglalkozik. -
CptAdamica
veterán
válasz
Hadeska22 #75 üzenetére
Nekem lassan 1 hónapja van meg az M8 és lehet, ahogy írtad jó darabot fogtam ki, mert eddig nem fagyott, nem laggol. Teszi a dolgát gördülékenyen. De ezek szerint az előző M7-em is egy pont jó darab volt, ugyan az sem fagyott, az sem laggolt, tökéletes volt mindvégig. Sőt én szoktam clean mastert is használni, ugyan is a rendszer képes szép szemetet felhalmozni, eddig sose volt gond vele, persze nem mindent törlök, amit felajánl.
Amúgy ez valami olyasmi lehet, hogy az egyik barátomnak is, hasonló gépe van, mint nekem, sőt erősebb. Ő 3-4 havonta pakolgatja újra a windows-t, nekem pedig már fent van másfél éve, előtte pedig 3 évig, az újratelepítés is csak gépcsere miatt volt. Nem mindegy, hogy használják.
-
Hadeska22
aktív tag
Semmi. Bevallom, igazából 3 cleaner program volt rajta, csak ciki lett volna bevallani, de rájöttem, hogy igazad van, és ezért megfogadtam a tanácsod. Ebből is látszik, hogy az embernek mindig van hova fejlődnie !
Ezért köszönettel tartozom.
Mindjárt leszaladok a garázsba a HTC-s szemellenzőmért, és utána én is nekikezdek.Mindegy, részemről lezártnak tekintem a beszélgetésünk. Legyen."prémium gyártó a HTC".
-
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #72 üzenetére
Inkább nem írom le, hogy én is a HTC-s alkalmazás-váltó felületet használom, mert a guglis nem olyan gyors, nem olyan reszponzív. Jah, de leírtam. Még valami?
De, mint mondtam, szívesen mutatok screenshot-ot.
Olyat sem mondtam, hogy nem lehet megakasztani, mert 4.4.3 óta a rendszer már nem olyan akadásmentes sajnos, hiába elég 2 magos telefon 512 RAM-mal az Androidhoz. Drawerbe lépésnél 10-ből 7-szer megakad valamiért 4.4.3 óta... Nekem ezen kívül nincs problémám. Jah, de... Hogy kb 3 órás kijelző idő a max, amit tud.
-
Hadeska22
aktív tag
Nem. Nem létezik olyan telefon ami mindig, minden körülmények között flottul működik. Aki azt mondja, hogy de igen,-az nagy valószínűséggel nem mond igazat (szerk. elég nehezen, vagy kevésbé hihető el).
Én is ismerek a baráti társaságomból ilyen illetőt, azaz Ő is a tipikus vérPistike reloaded 2.0 típust testesíti meg. Nagy HTC fan, és folyamatosan a szokásos rigmust skandálja (prémium, búmszánd, ultra pixel, prémium ^23, hátécé szensz). Természetesen az Ő készülékét sem lehet megakasztani, és soha nem tölt újra, meg újraindulásról mint kifejezésről is csak némi Guglizás árán szerzett tudomást.
Úgy látszik nekem nagy szerencsém van, mert ahányszor összefutunk mindig képes valamilyen apróbb anomáliát produkálni a telefonja (M8) (itt hozzátenném No More kollégának,hogy igen, Ő sem használ task killereket és egyéb clean cuccokat), amit persze rövid fáziskéséssel egy orbitális magyarázattal nyugtáz.Értem én, hogy vérpistike, meg, hogy ahogy 00:00-t üt az óra, kezdődik a folyamat elölről, de nah.. roppant ciki.De ugyanide felhozhatnám a iFan ismerőseim, akik számára ugyancsak minden feature, és semmi nem az aminek tűnik, de akár megemlíthetném más gyártók készülékét és rajongótáborát.
Értelemszerűen, ha valaki nem szimplán egy eszközként tekint a telefonjára, hanem érzelmileg is kötődik hozzá, ahhoz a gyártóhoz, akkor az az illető a sírig fogja védeni.A WP-re is azt mondják, hogy betonstabil. Biztos én rendelkezem valami hülye aurával, de a Lumia 930-am is szépen össze***** magát, illetve ha kedve szottyan akkor újraindul. És most nem arról beszélek, amikor a saját Appom tesztelem, hanem mondjuk nem tud mit kezdeni 2 applikáció egyidejű frissítésével, fogja magát és elköszön. De ez is biztos user error
-
Hadeska22
aktív tag
"Ne használj clean mastert, meg task killereket és hidd el, jó lesz az!
"
Próbáltam burkoltan jelezni azzal, hogy "fejlesztő vagyok", hogy ne nézz seggnek.Megtetted, köszönöm. Vagy ennyire nem veszed a lapot, vagy szimplán nem akarod, hogy eljusson az információ "odaátig".Az app bezárás és egyéb hibákat nem 3rd appok okozzák, hanem olyan gyári alkalmazások mint a telefonálás, üzenetküldés, böngészés (gyári böngésző),illetve task-váltó. Igen fő bűnöm, hogy visszaállítottam az eredeti task váltó felületet a nyalókás helyett.
És igen,mielőtt jönne az ultimate érv--> minden update után szoktam HR-t is csinálni.
-
Csapoati
nagyúr
Miért kell burkoltan lehülyézni azt (clean master meg ilyenek), akinél felléptek hibák? Nehogy már azt mondd, hogy az ÖSSZES M7 tökéletes, hibátlan, bugmentes. Olyan telefon nincs. Örülj neki, hogy a tiéd hibátlan és valószínűleg a többségé is ilyen. De ettől még lehetnek hibák egyeseknél.
Most ha a haverom One S-e totál meghalt a garancia lejárta után egy hónappal, akkor jelentsem ki ez alapján, hogy totál hulladék az a teló? Kb ugyanennyi alapja lenne. -
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #68 üzenetére
351 órája fut a telefon, ugye te is emlékszel rá, hogy 2 hete jött egy lockscreen frissítés, akkor indította magát újra. Naponta 1-1.5 órát telefonálok (messengeren is), nekem nincsenek problémáim. Illetve 1 dolog.. nekem néha megakad az app drawer gomb valamiért és beszaggat a drawerbe lépésnél... ez g*cire irritáló, nem ezt szoktam meg.
Ha gondolod, kirakhatok screenshotot a híváslistáról és futási időről...
És igen, nekem mindig pöccre működik minden (előbb említett dolgon kívül), biztos csak az én telefonom tökéletes. Ne használj clean mastert, meg task killereket és hidd el, jó lesz az!
És nem, nem volt G Flex2 a kezemben, eddig G3-ig jutottam 4.4 és Lollipop, mindkét verzióval akadozott, töltött, lassú volt, újratöltötte a launchert is, 2 appváltástól belassult... A G2 jobb volt, de az is olyan fura volt M7-hez képest. Ennyi tapasztalat elég volt. A többi LG-re nem vagyok kíváncsi.
-
Roadhammer
tag
Azt írják, hogy azt csak a kínai piacra szánja a gyártól. De az tényleg egy nagyon jó telefon, ha azt akarta volna világszerte M9-ként terjeszteni, most nem kellene kevesebb M9 komponenst rendelni.
Pedig nem is telt el sok idő a két M9 megjelenése között.
5,2-es QHD kijelző, ujjlenyomat olvasó... Akkor még én is elgondolkodnék rajta erősen. :S -
Hadeska22
aktív tag
Tudod Téged és a hozzád hasonló embereket soha nem értettem..
Nem lagol, nincs bug, nem tölt újra,nem indul újra,meg amúgy is minden tökéletes mert HTC,és ők egy "prémium" gyártó , érkezik hamarosan frissítés de nem tudom minek,mert már így is tökéletes..bla bla.az 5.0.2 előtt ténylegesen nem kellett újraindítanom a készüléket, mert tette a dolgát.
5.0.2-vel meg azért csak-csak újraindul, lefagy, bezárogat programokat,és heti 3x olyant crashel a gyári alkalmazás, hogy a funckiót nem tudom használni, de legalább elküldhetem a hibát a HTC-nek, hogy kivizsgálják.Juhé.Megelőzve a "biztos user error" és hasonló szövegeket, nem gondolom. Habár fejlesztő vagyok, nem ez a fejlesztői készülékem, és nincs rajta semmi sem átállítva, mókolva.Ugyanaz a kutya közönséges szoftver fut rajta mint a tieden.
Ma éppenséggel 2x nem tudtam fogadni hívást,de cserébe újfent feldobta, hogy a "Telefon nem válaszol.Szeretne hibajelentést küldeni a HTC-nek?Segítségével javíthatunk a termékek minőségén.
Gondolom a válasz hsz.-ben majd megmagyarázod, hogy az érdekes, mert Te még soha nem futottál bele ilyen hibába, meg amúgy is kibírok heti 3 újraindítást,ez egyéni hiba,stb.
Leszarozol lényegében minden terméket ami nem a HTC One széria tagja.Én is szeretem az M7-m de ettől nem fogom a végletekig védeni mint valami megszállott..
Amúgy csak kérdem, fogtál már valaha a kezedben G Flex 2-t?Használtál esetleg Media Markt-os nyomogatást eltekintve 20 percnél többet egyet is (of crs
) ?Csak mert seems like nagyon markáns véleményed van róla ?
felhozod a G Flex 2-t, ami teszkós műanyag, a szoftvere pedig annyira prémium, hogy lassított felvétel-szinten akadozik + csúnyán lagol. Folyamatosan újratölti még a launchert is, ráadásul tölti az alkalmazástárban az ikonokat. -
Sinesol
veterán
Azért nem mondanám teszkós műanyagnak...a szoftver meg főleg azok szerint akadozik akik csak teszteken látták, vagy hallottak róla. Viszont a tulajdonosoktól azt lehet hallani, hogy az uj frissítésekkel már nincs lag probléma.
Na persze HTC esetében ha a túlmelegedett Soc leszabályoz és laggol minden, az nem gond, hiszen a HTC-n a lag is prémium -
no more
veterán
Prémium telefonról beszélünk most, mind anyaghasználat, mind szoftver témában, erre te felhozod a G Flex 2-t, ami teszkós műanyag, a szoftvere pedig annyira prémium, hogy lassított felvétel-szinten akadozik + csúnyán lagol. Folyamatosan újratölti még a launchert is, ráadásul tölti az alkalmazástárban az ikonokat. Rendben, nem prémium a HTC...
-
Sinesol
veterán
válasz
CptAdamica #60 üzenetére
HTC One X-et használtam, de nem hatott meg túlságosan. Főleg amikor kicsúszott a kezemből és szét esett a "minőségi" telefon...
Szerencsére volt rá biztosítás.
no more
Sonyt se vennék soha, azzal is elég sok tapasztalatom volt sajnos
Túlárazás tekintetében arra gondolok, hogy azon az árszinten már körbe nézhet az ember, hogy esetleg máshol milyen extrák vannak. Ott van az Iphone, ami jobb, ott van a Note, S6 az is extra, ott van a G Flex 2 ami megint különlegesség, az uj G4 is elég jó cucc, de ott van az uj Nexus, ami ugyancsak jó az extra támogatás miatt. -
no more
veterán
Optimalizáció? HTC telefonoknál gördülékenyebb Androidos telefon nincs (csak a Nexus van pariban, de az stock). Azt pl. nevetségesnek találom, hogy több appot tud futtatni a "túlárazott" M7-em, mint a szintén túlárazott 3GB RAM-os S6.
Fémbuziság? Nos, tetszik, nem tetszik, minőségi ház, tökéletes összeszerelés, nem hullik szét, mint pl. egy Sony... A túlárazást továbbra sem értem, ugyanannyiba kerül, mint a többi csúcskészülék. A szolgáltatásokról meg annyit, hogy hónapok óta Lollipopon van az M7, bugok nélkül (olvasgass Sony fórumot, vagy S5 fórumot pl. hogy sikerült a Lolli), és a mai napig jönnek rá frissítések. Megkaptuk a teljes Sense 7 galériát, képszerkesztést (igen, mindent), témákat, felületet, lockscreen-t, stb. És hamarosa jön egy újabb rendszerfrissítés, ami, bár nem 5.1 lesz, hanem hibajavítások. Tudnám, milyen hibák... Lolli óta nem volt kikapcsolva a telefonom, annyira nem prémium (na, jó, egyszer, akkor ő kérte a reboot-ot, amikor jött a Sense7 felület)...
D
Amúgy annak is oka van ám, hogy a HTC-t hívják az Androidos Apple-nek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #60 üzenetére
Kérdezett is, de neked válasz helyett inkább csak személyeskedned sikerült, ami az aláírásodat tekintve érthető is lenne, bár még így sem etikus.
-
Sinesol
veterán
válasz
Roadhammer #57 üzenetére
Nem értem mire fel ez a fémbuziság, meg hogy attól prémium.
Az Apple-t még megértem, ott vannak a szolgáltatások, optimalizáció, rendszer, az tényleg prémium.
De hogy egy HTC mégis miben prémium...ugyanolyan Android mint a többi, ráadásul erősen túlárazva. Lehet felőlem fémházas, de ennyi erővel ha hegesztek egy fémházat a régi 3310-es Nokiára akk az már prémium?Ha már prémium android , akkor egy Samsung Note jut eszembe, a minőség, a hardver, a szolgáltatások, extrák stb...de mégis mit tud egy Note-hoz képest egy HTC?
Temérdek minőségi csúcs Androidos készülék van a piacon, egy fémház nem váltja meg a világot, ha továbbra is álomvilágban élnek, akkor hamar eltűnnek a süllyesztőben. -
judas13
veterán
válasz
janeszgol #50 üzenetére
Így van pontosan!! - éppen a minap két közeli ismerőstől is ugyanazt hallottam, hogy nem cserélik le a telóikat mert amit kell amire kellenek - közösségi háló, email, játék, kamera - tudják bőven a "régiek" is (Sony, HTC) és, hogy most százezreket költsenek ismét lényegében a semmire csak azért, hogy elmondhassák, hogy ők már ideivel menőznek, meg bárakármi - na azért köszike de nem.
..................................
Luck Dragon Pont erre gondoltam ma én is ez a 30% baromira sok, és nem tudni, hogy a maradék 70% úgymond hogyan is fog majd még teljesíteni?
-
Roadhammer
tag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
"Rahedli fórumban hangzik el, hogy két prémium gyártó van, az Apple meg a HTC."
Biztos csak véletlen egybeesés, hogy ők csomagoltak gyönyörű fém házba, szép matt fényezéssel.Különben nekem teszik az M9. Nem nagy előrelépés az M8-hoz képest, viszont nem is túl nagy visszalépés az M7-től.
-
Nagy kár ezt olvasni, ha minimális vissza lépés lenne még talán elfogadható lenne , már pedig nem az egy idei csúcsmodell esetén, de 30% az nagyon sok.
-
Lionking01
tag
Nagyon sajnálom. Amikor megláttam, hogy a design szinte ugyan olyan, mint az M8-é kapásból tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége.
A processzorra kár hivatkozni, mint hibás döntés, mert egyrészt nem a HTC tehet róla, hogy olyan, amilyen, másrészt pedig jó pár telefonban van, és lesz is Snapdragon 810.
Itt az alapvető probléma az, hogy az M8-hoz képest nem hozott annyit, amennyit a HTC vásárlók elvártak volna. A design alulteljesített. A kötelező elemeket javítottak, de újdonságot nem igen kapott.
Nem úgy, mint az M9+, amit sajnos EU-ban nem fognak forgalmazni. Az már döfi lett. Újjlenyomat-érzékelővel, 5.5-es kijelzővel, QHD felbontással, stb. . Szerintem az igazi flagship.
-
janeszgol
félisten
válasz
-Skylake- #51 üzenetére
A HTC egy közepes gyártó? Húha mi lesz itt, ha ezt elolvassák a fanok.
Rahedli fórumban hangzik el, hogy két prémium gyártó van, az Apple meg a HTC. Sőt azt is olvastam már, hogy "egyetlen prémium androidos gyártó van és az a HTC".Amúgy én egyetértek veled. 2011-től a HTC-nek alig volt értékelhető mobilja. (Viszont az igaz, hogy sok olyan mobilja volt, amiben vannak nagyon jó elemek, de nem mind az.)
-
-Skylake-
addikt
"Pont egy olyan cég, akinek fontos lenne valamit produkálni papíron is,nem mer nagyobb lépéseket tenni, csak ül a nemlétező babérjain."
A lenyeg a nemletezo. A HTC egy kozepes gyarto , aki valamiert aztgondolja , hogy kibszott premium. Csak tudnam miert. Az egyetlen gyarto akinek az osszes modelljet a konkurencia ala kellene elhelyeznie arban ,hogy tortenjen valami. Az M9 kellene legyen az idei legolcsobb flagship.
-
janeszgol
félisten
+1
Ha most kéne vennem egy fasza készléket, hiába lenen rá pénzem, tuti nem S6-ot vennék. De nem is S4-et a szériahibája miatt (akku púposodás), hanem használtam egy jó állapotú, garis S5-öt.
Samsunggal fejeztem ki azt, amit te HTC-sen. Ha nem lenne szériahibája az S4-nek, akkor pedig röhögve, újonnan 80-100 körül (vagy nagyon jó állapotút használtan 50-80 között). Mindenre elég, ami a ma emberének kell. (Pár kivétel lehet persze.) -
judas13
veterán
-
=Mentor=
őstag
A HTC fanok hiába háborognak, a felhasználói visszajelzések, tesztek egyértelműen mutatják, hogy a HTC csúcskészüléke elmarad a konkurenciától, de a legfőbb visszajelző mindig az eladások száma. A HTC név ma már egyáltalán nem cseng olyan jól mint 4-5 éve, a kínai konkurencia hihetetlen mértékben feljött ár/érték arányban és minőségben is, a piacvezető Samsung is nyitott a minőségi anyaghasználat felé....
-
Zeki
nagyúr
Rétegtelefon. Szűk rétegé. Ennyi. Elbaszták. Aki nem költ marketingre, nem tud hájpolást keríteni a még meg sem jelent telefonjára, hogy mikor megjelenik percek alatt százezrek akarjanak és tudjanak venni... annak bukta ha csak úgy drága telót árul.
-
big-J
őstag
Szerintem inkább az a különbség, hogy az embereknek van pénzük, de még inkább csak akkor vesznek ugyanannyiért terméket ha még jobban meggyőzik őket mind eddig, és ez a 810-es mizéria a gyenge kamerával és változatlan alakkal bizony nem hozza az x faktort.
-
isti215
tag
Ilyen árral és melegedő procival nem csodálom.Pedig kár érte mert tetszik az m sorozat.
-
ctvagyok
őstag
Megy itt a szépítés de ha az s6 nem fogy akkor mit vártok?
Látszik hogy igyekszik a htc, de ez a mobil most nem üt akkorát mint az m8. -
twollah1976
őstag
Nem csodalom.
Arany aron adjak es sok ujdonsagot nem tettek le vele az asztalra.
A SoC meg nem gyorsult annyit, hogy az miatt cserere adja a fejet az ember.Plusz a kinai gyartok egyre komolyabb minosegu telefonokat hoznak ki 2/3 aron.
-
no more
veterán
válasz
marc.loedi #30 üzenetére
És a felsoroltak közül az M9 a legstabilabb. Az S6-nál pl. szeretnek "eltűnni" animációk, ráadásul bugos a multitasking rajta... Kamerán- és (S6-nál) kijelzőn kívül nem igazán van más, amiben jobbak az M9-nél.
Abban egyetértünk, hogy a Boomsoundon, RAM-on és a megapixelen kívül érdemi fejlődés nem történt (hiába a S810, ha vissza kell fogni), de az M9 tulajok happyk a telefonjukkal.
-
Gilberto
aktív tag
Nem az árazással van a gond, hanem a tartalommal. És föleg azzal, hogy nem jutottak egyröl a kettöre. Az M8 és az M9 közt gyakorlatilag nagy különbség nincs, hacsak a kamerát nem vesszük figyelembe. Design is ugyanaz, ráadásul merülöforraló lett. Épp a napokban hosszabbítottam szerzödést, de inkább elhoztam egy Note 4-et, mint a HTC-t. Pedig szeretem öket, de ez valahogy egyáltalán nem fogott meg.
-
McSico
senior tag
Én azt sajnálom, hogy az M9 Plust nem lehet nálunk kapni. Nálam az lenne a befutó, nem pedig ez. Igy azon gondolkozok, hogy egy M8-at kéne venni, mert ár-értékben azzal jobban járok.
De még kivárok, hátha mégis jönne az M9 Plus. -
törölt tag
válasz
kbyte1024 #34 üzenetére
Az előfizetés miatt drágábbak! Maga a készülék egyes esetekben olcsóbb. Az más, hogy kinek milyen kondíció éri meg vagy sem.
Nekem az S6 függetlenbe húzósabb lett volna, mint a T által. Az persze más dolog, hogy a T jó ajánlattal állt elő. Szidhatnám Őket, és elsüthetném a népség által skandált "Váltok szolgáltatót!" dumát. De melyik jobb? Mindegyiknek van valami nyűgje. Anno is így gondoltam és megérte a T mellett maradnom.
Volt persze balhénk, de tudtam kezelni és Ők is partnerek voltak a korrigálásban. Telenortól búcsút vettem, mert voltak olyan kedvesek elcseszni a régi kártyámat. A Vodától pedig az Isten mentsen meg! -
kbyte1024
veterán
válasz
Red Bull fan #33 üzenetére
Hagyjuk a szolgaltatoi árakat. Azok dragabbak mint a független. Meg latom nem érted mire akarok célozni. Az volt ugye mondig hogy fémhaz ezért prémium stb. Na hat ide vezetett a nagy prémium. Amikor a sajat markatulajok is azt mondjak nem erdemes cserélni. De tudod mit? Legyen neked.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
kbyte1024 #25 üzenetére
Kérdés Te honnan tudod,hogy pl.a telekom mennyiért szerzi be a telefont annyiért adják amennyiért nem szégyelli.Meg arról nem is beszélve,hogy a legsötétebb bugyrába volt eldugva az m9 a webes felületükön ,az m8-at is mesterségesen a megjelenési áron adták végig miért is......?
-
Pinda25
tag
Rossz SoC, borzasztó kamera, M8-hoz képest kisebb üzemidő, drága... Csoda hogy valaki vesz egyáltalán M9-et, szvsz. elég rossz vétel. Akinek meg fontos a BoomSound vagy a prémium külső az M8s-et vagy M8-at vesz.
-
törölt tag
Folyamatosan ez megy! Majd az M8, majd az M9... Lassan a HTC One szériában benne lesz a retinaszkenner is, meg egyéb nyalánkságok, csak az árazás marad ugyanaz. Első hír lesz a "HTC bemutatta...", a második a "HTC szerint..." kezdetű, majd a sort a "A HTC a vártnál kevesebb..." zárja pár hétre rá. Az M10 esetében sem lesz ez másképp!
-
S e t h
nagyúr
A piac erről szól, ők meg mintha vakon és süketen ténferegnének nem meghallgatva az igényeket. Egyre jobban leszakadnak a többiektől, ügyes srácok ezek.
-
h4h01
senior tag
Ha megnéznéd a T oldalán is 200 ezer a listaára..ez kb. 10 rugóval olcsóbb mint a sima s6 32 gb, ami már elég régóta elérhető náluk..Szal ez a HTC árazás szöveg az M9 esetében ordas nagy baromság, de még azért írjátok le 50-en, h iszonyat drága..S
(#3) macii97: "Háromszor ugyanazt a design-t meglépni csúcsmodellnél?!" Mer ez más gyártótól nem ismerős mi? Samsung 4 éve csinálja, h minden egyes qrva mobiljuk ugyanazt a dizájnt (nem anyaghasználatról beszélek most éppen) követi..Sony a Z óta ugyanaz..Szal most ezt itt úgy adtad elő mintha ilyen még soha nem fordult volna elő a mobilpiacon, és a HTC lenne az egyetlen aki ezt megmerte tenni
-
janeszgol
félisten
De nem tudom miért csodálkoznak a gyártók. Náluk vannak "jósok", akiknek az a feladatuk, hogy tudják, mi lesz 5 év múlva. Ezzel szemben azt sem tudják, mi lesz holnap.
Ahogy tömegcikk lett az okosteló (és az lett a 2014-es évektől ,de lehet már az előtte való évben is az volt), annál kevesebb az érdeklődés irántuk. Ne higyjük, hogy az alsóbb kategóriákban nincsenek ekkora "bukták".
Bár én még csodálkozom azon, hogy az S6 ennyire nem fogy? (Aztán lehet csak hazudott a cikk, ferdítés volt. Illetve lehet az első havi nem döntött csúcsot, de még dönthet.)
-
no more
veterán
válasz
fornettisuti #2 üzenetére
Így van! Sokkal olcsóbb az S6, még az Edge is, sőt az iphone 6 és 6+ is olcsóbb, a G4-nek meg se említsük... ha, majd jön a Z4 (ki sem meri adni a Sony), az is olcsóbb lesz az M9-nél.
-
babkukta
senior tag
Na látod, pont ez a baj. Az egy dolog, h minőségben beéri a htc ezeket, de maga a név nem fogja eladni, mint az applet vagy a samut. Pont ez az, h olcsóbbnak kellene lennie. Ráadásként a formában 0 előre lépés (lenne mit csiszolni rajta), akku sz.r, kamera átlagos. Akkor mire i6 meg S6 ár?
-
Márko88
aktív tag
Tény hogy az M9nél màst vàrtam designban. De remélem beindul ismét nekik és az M10nél megmutatjàk
-
jacis
nagyúr
A gond az amit az M9 bemutatásakor is leírtam. Az emberek azért vesznek új telefont mert szeretik az új/változatos dolgokat. Itt a belsőn kívül semmi nem változott sőt van amiben gyengébb lett a telefon. Így nem is értem hogy mire vártak. Az árat meg már lehet hogy jobb is ha még sem említjük....
-
hemaka
nagyúr
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Akkor vedd csak meg onnan. Aztán, ha esetleg problémád van a mobillal és keresed a gsm boltot, de már virágüzlet van a helyén, ne csodálkozz nagyot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
CptAdamica #10 üzenetére