- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #120 üzenetére
Az más tészta.
(#122) Justreboot: "annyira" ,,i,,
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #118 üzenetére
Az egész rendszer gördülékeny, 60 fps, ahogy az appok is.
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #112 üzenetére
Miért, nem olyan?
-
no more
veterán
A HTC-nek 10 év alatt volt kb. 3 veszteséges negyedéve és azóta temetik őket, míg a BB (főleg), Sony negyedévről-negyedévre omlik össze évek óta... Annyira nem a HTC-t félteném a helyedben.
(#97) san01: Bezzeg, ha valami rosszat írnánk a BB-ről (ami egy lapon nem említhető a Sense-szel), akkor vágná el a torkunkat.
-
no more
veterán
Nálam ennyit bírt mindig is. Estig bírja töltés nélkül és kész. Semmi csoda.
Nincs szó user errorról, az Sony fórumokban van. De nálam valamiért simán elmegy ezer órát is, sőt többet!
Mint mondtam, tudok screenshot-ot is küldeni a mostani 350 óráról... Ami majd lesz 1000++ szokás szerint, és annál is több.
-
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #72 üzenetére
Inkább nem írom le, hogy én is a HTC-s alkalmazás-váltó felületet használom, mert a guglis nem olyan gyors, nem olyan reszponzív. Jah, de leírtam. Még valami?
De, mint mondtam, szívesen mutatok screenshot-ot.
Olyat sem mondtam, hogy nem lehet megakasztani, mert 4.4.3 óta a rendszer már nem olyan akadásmentes sajnos, hiába elég 2 magos telefon 512 RAM-mal az Androidhoz. Drawerbe lépésnél 10-ből 7-szer megakad valamiért 4.4.3 óta... Nekem ezen kívül nincs problémám. Jah, de... Hogy kb 3 órás kijelző idő a max, amit tud.
-
no more
veterán
válasz
Hadeska22 #68 üzenetére
351 órája fut a telefon, ugye te is emlékszel rá, hogy 2 hete jött egy lockscreen frissítés, akkor indította magát újra. Naponta 1-1.5 órát telefonálok (messengeren is), nekem nincsenek problémáim. Illetve 1 dolog.. nekem néha megakad az app drawer gomb valamiért és beszaggat a drawerbe lépésnél... ez g*cire irritáló, nem ezt szoktam meg.
Ha gondolod, kirakhatok screenshotot a híváslistáról és futási időről...
És igen, nekem mindig pöccre működik minden (előbb említett dolgon kívül), biztos csak az én telefonom tökéletes. Ne használj clean mastert, meg task killereket és hidd el, jó lesz az!
És nem, nem volt G Flex2 a kezemben, eddig G3-ig jutottam 4.4 és Lollipop, mindkét verzióval akadozott, töltött, lassú volt, újratöltötte a launchert is, 2 appváltástól belassult... A G2 jobb volt, de az is olyan fura volt M7-hez képest. Ennyi tapasztalat elég volt. A többi LG-re nem vagyok kíváncsi.
-
no more
veterán
Prémium telefonról beszélünk most, mind anyaghasználat, mind szoftver témában, erre te felhozod a G Flex 2-t, ami teszkós műanyag, a szoftvere pedig annyira prémium, hogy lassított felvétel-szinten akadozik + csúnyán lagol. Folyamatosan újratölti még a launchert is, ráadásul tölti az alkalmazástárban az ikonokat. Rendben, nem prémium a HTC...
-
no more
veterán
Optimalizáció? HTC telefonoknál gördülékenyebb Androidos telefon nincs (csak a Nexus van pariban, de az stock). Azt pl. nevetségesnek találom, hogy több appot tud futtatni a "túlárazott" M7-em, mint a szintén túlárazott 3GB RAM-os S6.
Fémbuziság? Nos, tetszik, nem tetszik, minőségi ház, tökéletes összeszerelés, nem hullik szét, mint pl. egy Sony... A túlárazást továbbra sem értem, ugyanannyiba kerül, mint a többi csúcskészülék. A szolgáltatásokról meg annyit, hogy hónapok óta Lollipopon van az M7, bugok nélkül (olvasgass Sony fórumot, vagy S5 fórumot pl. hogy sikerült a Lolli), és a mai napig jönnek rá frissítések. Megkaptuk a teljes Sense 7 galériát, képszerkesztést (igen, mindent), témákat, felületet, lockscreen-t, stb. És hamarosa jön egy újabb rendszerfrissítés, ami, bár nem 5.1 lesz, hanem hibajavítások. Tudnám, milyen hibák... Lolli óta nem volt kikapcsolva a telefonom, annyira nem prémium (na, jó, egyszer, akkor ő kérte a reboot-ot, amikor jött a Sense7 felület)...
D
Amúgy annak is oka van ám, hogy a HTC-t hívják az Androidos Apple-nek.
-
no more
veterán
válasz
marc.loedi #30 üzenetére
És a felsoroltak közül az M9 a legstabilabb. Az S6-nál pl. szeretnek "eltűnni" animációk, ráadásul bugos a multitasking rajta... Kamerán- és (S6-nál) kijelzőn kívül nem igazán van más, amiben jobbak az M9-nél.
Abban egyetértünk, hogy a Boomsoundon, RAM-on és a megapixelen kívül érdemi fejlődés nem történt (hiába a S810, ha vissza kell fogni), de az M9 tulajok happyk a telefonjukkal.
-
no more
veterán
válasz
fornettisuti #2 üzenetére
Így van! Sokkal olcsóbb az S6, még az Edge is, sőt az iphone 6 és 6+ is olcsóbb, a G4-nek meg se említsük... ha, majd jön a Z4 (ki sem meri adni a Sony), az is olcsóbb lesz az M9-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest