- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Mert ahelyett ,hogy elfogadnak az emberek ,hogy minden gyartonak vannak csucs es premiumkeszulekei , neha neha szembejonnek az olyan emberek mint te , aki ugyan arra a szarra mint a tobbi x+1 aztmondja , hogy igen , ez am a vilag megvaltasa. Nemertem , nekem mindig ugy lett telefonom , hogy kitalaltam mire van szuksegem ( gyakorlatilag az igenyek 100%at hozza minden csucsmodell) , oszt bementem a botba es megvettem azt amelyik a legjobban tetszett. Az oke , hogy az almasok elvakultak a telefonjuk irant ,mivel az ugymond egyedulallo a piacon ,csak az apple gyart telefont iOS-el. Na de hogy a droidosok azok legyenek? Ez bizony nevetseges. Jelenleg azert van note-om mert nagy telefont szerettem volna es ahol vasaroltam ez volt az egyetlen 5,5+ os keszulek. Ha lett volna masik ,az alapjan dontok ,hogy melyik tetszik. Mivel belul lenyegeben ugyan az a recept , tavalyi csucs snapi 805+3gb ram aztan jonapot. Ez az elvakultsag nevetseges. Annak fenyeben pedig foleg ,hogy mint azt mar egyszer elmondtam ( szigoruan szvsz) , draga HTC baratunk abszolut jo keszuleket csinal , semmi baj veluk (ugy osszesegeben) , csak epp nem erzi a sulyat a piacon. Akkor se erzi ha te magadra varrod , hogy makeitszenz...
A htc egy olyan szegmensbe gyart ar alapjan , ahol semmi keresnivaloja nincsen.
-
-Skylake-
addikt
"Optimalizáció? HTC telefonoknál gördülékenyebb Androidos telefon nincs (csak a Nexus van pariban, de az stock). Azt pl. nevetségesnek találom, hogy több appot tud futtatni a "túlárazott" M7-em, mint a szintén túlárazott 3GB RAM-os S6. "
Ez a "gördülékenyebb" ez már 3 éve megszűnt , nemkell ilyenekkel foglalkozni. Ma , ha bemész egy boltba és megnézed a gyártók csúcskészülékeit , nem lesz sebességbeli különbség. A szolgáltatások változnak csak. Semmivel nem gyorsabb vagy gördülékenyebb egy One , mint bármelyik másik normális flagship. ( énis nyomkodtam már huzamosabb ideig , egyik barátomnak van One , elismerem , gyors. De semmivel nem smooth-abb telefon , mint pl a Note 4-em. )
#67 : Nem , nem a "nemprémiumszoftverükkel" oldották meg , hanem visszaveszik az órajelet , hogy ne gyulladjon fel a telefon. Gondolom ilyen
if coreTemp > 50C
else setCoreClock 1500Mhz
Kb ennyi van abba a prémium szoftverben , ami a túlmelegedésre vonatkozik. -
-Skylake-
addikt
"Pont egy olyan cég, akinek fontos lenne valamit produkálni papíron is,nem mer nagyobb lépéseket tenni, csak ül a nemlétező babérjain."
A lenyeg a nemletezo. A HTC egy kozepes gyarto , aki valamiert aztgondolja , hogy kibszott premium. Csak tudnam miert. Az egyetlen gyarto akinek az osszes modelljet a konkurencia ala kellene elhelyeznie arban ,hogy tortenjen valami. Az M9 kellene legyen az idei legolcsobb flagship.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest