- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
A Safarinak jobb a 2GB ez igaz. Viszont azert az tulzas, hogy a Safarinak nem lenne eleg. Eleg az, de a 2GB-vel sokkal jobb.. Egyertelmuen nem tolti az oldalakat ujra.
@Fejvadi:
En nem nagyon erzem, hogy keves lenne iPhone6-ban. Neha persze ujratolti az oldalakat es az appokat, de szerintem meg elfogadhato szinten van. Az iPad3-nal pl kifejezetten zavaro, hogy keves a memoria.. Ezert lesz csere iden az uj modellre.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Hallottam rola, de nem irtam le a listaba, mert sosem JB-tel a cuccaim.
Dilajoska:
iWork csak annak ajánlott, aki kizárólag Apple termékekkel dolgozik, és a jövőben is Apple kütyükben gondolkodik.
-Teves.. Ugyanis tudom menteni, kuldeni .doc-ba, .xls-be a doksikat, amiket Office-szal barmikor meg tudok nyitni.
Ime:Melyik celeb adott meg 123456.... jelszót?
Ilyenre emlekszem, hogy "princess1234" az egyik hirbol..
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Oda jarok ahova akarok. Mert megtehetem. Nem okoskodni jarok, hanem a hulyesegeket (tobbek kozott a tiedet is) kijavitani, mint Apple user Apple topicban. Mint pl az ékezetes karakterek hiányáról szóló kommentedet..
Ellenben Te, mint fikazo, miert jarsz Apple topicban. Nincs Apple eszkozod es lathatolag nem is akarsz, tehat nincs ertelme a jelenletednek.. Te miert jarsz ide? Gondolom erre sem tudsz erdemben reagalni. Vegyel Androidot, senkit sem erdekel Apple topicban, hogy mit tud az Android..legyel boldog vele. En is az vagyok az Apple cuccaimmal. Ennyi..
-
Touch-ko
őstag
"Sajnos itthon (felénk) valamennyire igaz ez, rengeteg kölyök azért használ iPhone-t, mert egyfajta hülye elvárás, szinte kinézik a társai, ha neki más van. Főleg csajoknál, azt hiszem. Fiúknál sokszor meg már a másik véglet, b*zis az iPhone, minek az, csakazandroid. Persze az is csúcskészülék."
-Kivancsi lennek, hogy ez a tabor vajon mekkora reszt alkot a magyar iPhone felhasznalok egeszebol...
Am az, aki a 14 eves korosztaly miatt alkot velemenyt egy telefonrol es a felhasznaloirol az elmehet a....Akkor mar ertem, hogy miert irjak itt paran, hogy az iPhone ..zis nehany 14 eves kifiu jar ide akkor...
@Alcatraz3000: LOL, lebuktam? Ezt milyen zsenialis gondolatmenettel sikerult kikovetkeztetned?
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz s3nsitivity #216 üzenetére
`A menőzést meg azért mondtam mert 80%-a a usereknek csupán a facebookot nyomkodja rajta. Ennek a 70%-a pedig kb 14(!) és 18 év közé esik, anyuci apuci pénzéből vesznek egy szifont mert az milyen menő.`
Ez erdekes, ugyanis nalunk olcso az iPhone igy nem lehet menozni vele. Mivel itt kb 40%-os az iOS reszesedeseigy nincs ertelme `menozni vele` Am itt nalunk sokkal tobben elnek (13 millios varosban elek) igy siman tudom mondani, hogy a TE sajat magad altal keszitett kis statisztikad megbukott..
Valamint az, hogy TE epp azt latod, hogy FaceBook-ra hasznalja valaki eppen akkor a telefonjat, meg nem jelenti azt, hogy masra nem..
Pelda: En is hasznalom FB-ra neha amikot unatkozom, maskor meg Continuity feature segitsegevel a Mac-en elkezdett 13-14 oldalas dokumentumokat szerkesztem, mert epp telefon van a kezemben.. Esetleg iCloud vegett a Safari Tab-oknal epp torvenyekrol olvasok, amit anno Mac-en nyitottam meg elozo napon..Ha az ismerettsegi korodben a 14 evesek felvagnak a telefonjukkal (amit nemtudom hogyan csinalnak es mi ertelme van) akkor eleg szep es komoly ismerettsegi korod lehet..
A vallasi fanatizmusra raterve pedig eleg nagy baromsag, foleg miutan tudjuk, hogy mi tortent Parizsban es Belgiumban.. Valamint ugy erzem lemaradt egy 6. oszlop a grafikonodrol:
Azok, akik Apple hirnel 0 tapasztalattal jonnek eszt osztani. Ezekbol itt ezen az oldalon sokkal tobb van. Valamiert feltucat mokus mindig befut ezekhez a hirekhez. Vannak amikor tobben, pl a hajlithato 6 Plus topicban, ahol az elso 70-80 HSZ-ben nincs olyan ami nem fika... Tehat en emelnek egy 6. oszlopot a szep kis grafikonodon, ami az iszlam vallas utan jonne szorosan
-
Touch-ko
őstag
válasz s3nsitivity #210 üzenetére
`Nem épp pártatlanként de írok pár sort én is, de először azért valaki adjon Touch-ko kollégának egy helyesírási szótárat meg két szem xanax-ot.`
-Mivel a magyar nyelvet csak forumokon hasznalom, igy elofordulhatnak helyesirasi hibak.. Am ha csak ebbe tudsz belekotni, annak en orulok. Xanaxra nincs szuksegem, nem vagyok feszult. Azt inkabb azoknak kellene ajanlanod akik folyamatosan jonnek bizonygatni, hogy az O telefonjaik jobbak
Esetleg ha helyesirasrol beszelunk, akkor ajanlanam inkabb Neked a gyakorlast, ugyanis ebben a sorban tobb hibat is vetettel:
`És itt át is térnék a második pontra,
Azt is utálom ha valaki apple termék...`Oszinte leszek, vegig sem olvastam a kommentedet.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz Szatyor95 #183 üzenetére
Latod, az alkalmazasok elk.rjak a rendszert. Innentol kezdve mar nincs mirol beszelnunk..
Az, hogy 36 alkalmazast futtasz az valoban nagyon eletszeru. Kivancsi lennek, hogy milye gyorsan toltene be memoriabol.. Egyszeruen nem hiszem el, hogy errol megy a vita Am ha a TE telefonodban tobb memoria van mint az S5-ben es a HTc M8-ban, akkor talan eleg lesz ahhoz, hogy az iPhone6-ot 1GB memoriaval behozza. Mondom, legyszives nezd meg a YT-on a videot, ahol kerek 57 sec-et vert az iPhone az M8-ra 7 alkalmazas megnyitasakor, valamint ha jol tudom olyan 35 sec-et az S5-re.. Nem a szamit, hogy milyen bika HW van benne, hanem az, hogy mennyire jol mukodik azzal az 1GB-vel. Marpedig normal hasznalat mellett az 1 GB nagyon sok mindenre eleg.."Fújj alma, megint nem tudja mit akar! Eddig tökéletes volt a 3.5 inch, aztán a 4 lett a tökéletes. Most meg a 4.7. Egy giga elég volt eddig. Most mégis meggondolták magukat. Szánalmas cég. "
Igen, ezzel sem flamet keltessz...
Amugy a 3.5 inch volt a legjobb hiszen 1 kezben konnyu volt hasznalni. Jobs nem mondott hulyeseget.. Am mit tehetnek, ha az emberek meghulyultek es nagy kijelzo kell nekik, mert a "nagy kijelzotol lesz valami jobb" mentalitast elkezdte azt hiszem valamelyik androidos gyarto, mert epp nem volt semmi otletuk..Valoszinuleg a 2GB majd a jovobeni terveikhez kell..
Milyen telefonod van?
-
Touch-ko
őstag
válasz dilajoska1 #168 üzenetére
Jo par alkalmazas csak root-tal mukodik?
Azt hittem, hogy az Android alapbol jol mukodik. Itt a pont. Nekem nem kell rootolni, hogy alkalmazasok normalisan mukodjenek
A 2-es pont valobqn lenyegtelen, mert ha valakinek te alliod be az nem jelenti azt, hogy nap mint nap hasznalod.
A 3. Pont azert eleg durva, hogy jelentektelennek van titulalva altalad.. Erdekes, hogy en mint Mac user nagyon fontosnak tartom, am te mint Android felhasznalo 0-nak erzed ez kb azt mytatja, hogy olyan dologrol alkotsz velemenyt, amihez nem is ertsssz..
Miert van az, hogy valaki mindig jon es probalja megmagyarazni nekem, hogy a kozep vagy alsokategorias telefonja jobb mint a legujabb iPhpne? Ezt valami i ger valtja ki beloletek?
Persze, biztos, hogy jobb, de akkor magyarazd meg, miert az iPhone-hozhasonlitanak csucskategorias telefonokat, mert nem az XY telefonodhoz? -
Touch-ko
őstag
válasz dilajoska1 #152 üzenetére
LOL.. Ebbol latszik, hogy sosem hasznaltal meg Apple termekeket Majd ha ez elerheto lesz Androidon is, akkor majd orulni fogsz neki..
Mit tudsz? Rootlni? Hackelni? Hat az fontos, hogy jol mukodo rendszert kapj ugye?
Nekem nem kell semmit sem csinalni, hogy normalisan mukodjon a telefonom. -
Touch-ko
őstag
válasz TheBikerider #141 üzenetére
Legalabb jonnek ra frissitesek. Nekem is iPad3-am van teny hogy lassult, de 8.1 ota gyorsabb lett.
iPhone4S-em nincs, de azon is javitott a 8.1Tamogassa csak. Legalabb jonnek ra hibajavitasokes biztonsagi frissitesek.
-
Touch-ko
őstag
válasz Szatyor95 #131 üzenetére
" ki kellett uriteni a memoriat.."
Nah errol beszelek. Sosem hasznalok 8-9 tab-nal tobbet, de nem is kell kiloni fagyas miatt applikaciotMellesleg ha mar memoria: Van video tesztoldalakrol ahol 2-3 Gb-s telefonokat ahol a telefonokra X program ujranyitasakor (ami memoriabol tortenik) messze gyorsabb volt. Konkretan a HTC-re 57 sec-et vert, pedig abban nem 1 GB memory van..
-
Touch-ko
őstag
válasz voyager4.4 #122 üzenetére
Most neztem, megnyitottam 26 tab-ot, semmi ujratoltes. A 27. Tabnal mar ujratoltott. Voltak kissebb, nagyob oldalak. Jah es a hatterben futott 6 alkalmazas, mint pl FB, messages, Netflix, Maps es Solitare...
Szerintem ez nem rossz 1GB memoriatol. Vajon mennyit tudsz megnyitni Androidon egy 3GB-s telefonnal?
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz voyager4.4 #122 üzenetére
Egyszer kiprobaltam, hogy az iPhone6-nal csak akkor erzodik a memoria hiany nalam, ha meg volt nyitva 15 alkalmazas (iWork, iMovie, safari, RR3, es meg az osszes gyari app,) valaminy 13 tab a Safariban. A 14 tab hozzaadasakor mar ujratoltotte oket.. Szerintem ez eleg jo..
Am a teszteket elnezve SGS5 es M8-cal osszevetettek az iPhone-t. Kevesebb memoriaval joval gyorsabban toltotte be a memoriabol az alkalmazasokat, mint a Samsung vagy a HTC, amikben nem 1GB memory van..
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Pl Pages dokumentumot megynyitni es Word doc-ba menteni.
Rendben: Continuity, handsoff: barmit meg tudok vele csinalni amit egy Androidos telefonnal es tablettel semmilyen root es hack utan nem tudnal.. Esetleg mondj arra peldat, hogy a Mac-en elkuldott iMessage-re hogyan tudsz valaszolni egy G2-vel.
Esetleg mutass arra Androidon (mondjuk G2-nel, amivel egy masilk LG tablettel) olyan okoszisztemat tud felepiteni mint egy iPad-iPhone paros. Ezetleg mennyi ideig tamogatnak egy LG telefont es tabletet? Esetleg addig mondjuk mint az iPad2-t (2011-es modell, iOS8-cal)
Vagy maradjunk a kameranal. Az egyik legjobb, nem hinnem, hogy a G2-nek van olyan jo kameraja mint az iPhone6-nak. Mar az 5S ellen is gyenge volt a mobilarena tesztje szerint..
Probalj meg egy iMovie szintu LG altal kiadott videovagoval videot kesziteni. Esetleg az LG SW csomagjaval Pages , Keynote es Numbers szintu doksikat sinalni.
Az Apple mar akkor SW-t fejlesztett amikor az LG VHS lejatszot kezdett gyartan.iVan arra lehetoseged, hogy az LG tabletjen megnyitott tabokat folytasd G3-on?
Mondom, teljesen felesleges lenne listat irnom, az Apple okoszisztemaja es egyenkenti HW-SW optimalizacioja messze jobb mint barmelyik Androide. Egyszeruen azert mert a SW es a HW egy helyrol szarmazik.
Az LG optimalizalhatja amennyire csak tudja de akkor sem erik el azt a minoseget optimalizacio teren mint az Apple.Nem akarok belemenni oldalakon at huzodo vitaba de ha tobbet akarsz tudni keress ra a neten..
Egyszeruen vannak dolgok amit az Apple jobban csinal mint masok. Nem mindent de nagyon sok mindent..PS: bocs a sok "esetlegert"
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
"Nem tellik ra nem veszi meg"
-ebben nem ertem mi a rossz. Semmi bunkosagot nem irt ezzel.
Ha nincs eleg penzed, ne vedd meg a Ferrait, ne vegyel dragabb kornyeken lakast vagy hazat.Te G2-ot vettel en meg a tobbiek iPhone-t. En olyanokat tudok vele csinalni amit Te a G2-vel almodban sem. Ezzel az iPhone userek tobbsege igy van. Te hasznald a G2-det mi hasznaljuk az iPhone-t memoriakartya nelkul. Raadasul a 64 GB nekem boven eleg.
-
Touch-ko
őstag
Az Apple azert nem tesz bele mem kartya bovithetoseget az iOS eszkozeibe, mert nem akar. Az ok egyszeru: iTunes.. A kiadokkal 10 eve amikor megallapodtak, pontosan arrol volt szo, hogy az Apple mindent meg fog tenni annak erdekeben, hogy az eszkozei ne legyenek kepesek illegalis uton beszerzett tartalmak tovabbadasara, lejatszasara. Emiatt van iTunes Store. Pont ugyanez van az AppStore-nal is. Egyszeruen ne tudd tovabbadni a fizetos alkalmazasokat ingyen.
A kompatibilitas egyszeruen nem erdekel. Ha veszek valamit, akkor az mukodjon..
Nem az Apple a legdragabb, vannak nala sokkal dragabb Samsung telefonok.. Az Apple-t meg kell fizetni, ez 1975 ota igy van. Ha tetszik, ha nem. A legolcsobb Edge nalunk pl tobb mint 34.000 HUF-al dragabb mint a a legolcsobb 6 Plus, vanlamint 68.000-tal dragabb mint a legolcsobb iPhone6..
Az uj iPad es iPhone 64GB-os verziok szerintem pedig alul van arazva, mert a 32GB-s kiesett es a 32GB arat kapta meg a 64GB-s verzio. Megtehette volna az Apple, hogy siman adja regi arban is.
A belepo szintu iMac a legolcsobb. Inflacios aron szamolva sosem volt meg ennyire olcso Macintosh, amiota az Apple Mac-eket arul. -
Touch-ko
őstag
Egyszer kiprobaltam, hogy az iPhone6-nal csak akkor erzodik a memoria hiany nalam, ha meg volt nyitva 15 alkalmazas (iWork, iMovie, safari, RR3, es meg az osszes gyari app,) valaminy 13 tab a Safariban. A 14 tab hozzaadasakor mar ujratoltotte oket..
A home gombol olvastam egy cikket, meghozza, hogy joystick-szeru gomb terveit vedtek le. Sokszor vedenek le olyan dolgokat amiket nem fognak hasznalni a kozeljovoben, de ez lehet, hogy erdekes lehet par ev mulva.
En ki fogom hagyni a 6S-t, majd a 7-re valoszinuleg upgrade-elek, mert akkor fog lejarni a szerzodesem. Egyetlen kikotesem van, hogy ne legye i6 Plus meretu kijelzo..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest