Új hozzászólás Aktív témák

• s3nsitivity

addikt

na jó, durvábbak vagytok mint én. :DDD

Nem épp pártatlanként de írok pár sort én is, de először azért valaki adjon Touch-ko kollégának egy helyesírási szótárat meg két szem xanax-ot. :D

Na szóval, bírom amikor olyanok szidják az androidot akik galaxy mini fölött csak videón találkoztak vele. Igen kell alá vas az tény. Viszont nem is kell túlragozni.. nem egymilliócsillárd magos egymilla gigahertzes CPU meg 1500 GB RAM kell bele.. (Ha bár az androidot pont megbírkózna egy ekkora soccal is, míg az ios elvérezne de ez csak nagyon szélsőség így hagyjuk is)
    Az tény, hogy elég sok gyártó valami tessék lássék SoC-ra húz valami hülye forkolt droidot, lásd: Samsung vagy Sony. és aztán várják a csodát meg a pénzt. A userek meg csodálkoznak, hogy fagy mint az eszkimó hűtő. De itt sok dolgon múlik az egész. A HW sem mindegy az tény de nem annyira kritikus a helyzet mint amennyire felfestik egyes emberek. Egy vanilla droiddal ellátott 2 magos v7-es 1,2 Ghz-s soc 1 GB ram társaságában már gördülékeny bármilyen droidon is.
    A droiod legnagyobb előnye egyben a hátránya is.
    Mivel egy nyílt forrásról van szó így minden gyártó magának építi a rendszert.. A cégek nem kapják meg minden készülékre az imaget a Googletől és azt pakolják tele.. durva is lenne.
    Megkapják a kódsort és azzal azt csinálnak amit akarnak. Ebből születnek a félre sikerült lagos, fagyós szarok. Viszont így, hogy nyitott az egész a felhasználónak is szabad keze van.. mindenben!
    Ami ios-en nem mondható el.
    És itt át is térnék a második pontra,
    Azt is utálom ha valaki apple termék használata nélkül szidja az apple-t.
    Szerencsére én nem ilyen vagyok mert volt balszerencsém egy iphone 5-höz meg egy ipad mini-hez is. :DDD

Mondhatnak az iphone nácik amit akarnak, az ios is megfagy. Sőt lassú is. konkrétan a lassú animációkkal van leplezve a lassúsága. Az őrületbe kergetett. Alig volt használatba mert amit kellett azt 2x hamarabb megoldottam a HTC One-omon így inkább azt használtam.

Nem azt mondom, hogy szar.
    De ár/érték arányban nálam közel sincs semmihez.
    Ha 100e körül lenne a TOP iphone ára még akkor is nagy hasznuk lenne rajta és akkor lehet még többen vennék. Ekkora ár mellett viszont aki iphone-t vesz az nagyrészt csak "menőségből" veszi.

Nem egy rossz rendszer viszont rendesen megvan kötve az ember keze.
    Valaki pont ezt szereti, kiveszi a dobozból és mehet.. ha bár ez mára már a felső kategóriás droidokra is igaz.
    Nincs rendes multitasking ami engem nagyon idegesített.
    A böngésző tabjai újratöltődnek. Mindenhez az itunest kell használni, egy idő után úgy éreztem, hogy rab vagyok a saját telefonomban.
    Funkcionalitásba tényleg nem akarok én se belemenni. Aki szerint bármit megtehet ios-en amit androidon az valószínűleg csak a facebookot nyomja egész nap így nincs nagyobb igénye.

Félreértések végett az iphone userekkel nincs bajom.. főleg azokkal akik belátják a hibáit.
    Az iphone nácikkal már más a helyzet.. :DDD

ps: Az ipadam nem volt rossz, ott nekem sincs szükségem másra csak film ,videó nézésre, netezésre meg könyv olvasásra.. de ennyiért nem fogok akkora pénzt kiadni még egyszer mikor a haramad annyiba kerülő LG tabom is tökéletes ezekre. :N

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák