- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Kedvező áron jutottam hozzá, szinten ingyen így jóformán csak üzleti lépés miatt használtam az említett készüléket.
A menőzést meg azért mondtam mert 80%-a a usereknek csupán a facebookot nyomkodja rajta. Ennek a 70%-a pedig kb 14(!) és 18 év közé esik, anyuci apuci pénzéből vesznek egy szifont mert az milyen menő.
Plusz van az újgadzag réteg aki meg azért veszi mert az a legdrágább.
A maradék 20% meg a normális réteg ami elég kevés." Én pl. azért vettem, mert stabil, minőségi és nem hagy cserben. Erre kevés droid képes alapból. "
Ezt a hozzá állást már nem apple náci hozzá állásnak nevezném. Persze stabil, meg amúgy nekem tetszik a design is(ha bár 5" alá nem mennék vissza) ,vannak lassulások és tud az ios is hülyeséget csinálni. Az tény, hogy kevesebbet mint a droid. Viszont ahogy mondtad a droidból is megvan az a réteg ami hozza, sőt elveri az ios-t stabilitás és sebesség szempontból. Viszont ha egy IT-ból analfabéta ember kezébe kerül android az is könnyen megkerülhet mindent és elcseszheti az alapból lehet stabil rendszert is.
Droidot tudni kell választani, hogy jót kapjon az ember. Apple termékbe meg csak bele kell nyúlni.
De azért ez elég nagy felárral jár és le is mond a user sok dologról.. ami persze lehet, sőt biztos, hogy nem mindenkit érdekel. Engem zavart a kezem megkötése, van akit ez nem zavar. És ez így van rendben. Én az ócsárolás ellen szóltam, más más embernek készülnek ezek a készülékek.
Nagy különbség van köztük. Nem egy egyszerű összehasonlítás a dolog.
Nem szeretem se az iphone-t se magát az ios-t, sőt még az apple-t magát se. De mégse égetek zászlót miattuk, mégse mondom el ,hogy hűűű de szar. Csak egyszerűen leírom, hogy különbözőek, különböző embereknek.
Már megbocsáss de több az alkalom amikor egy iphone fanatikus cikkben szarozzák a droidot, amikor egy ilyen cikkben is az jön, hogy "kapjátok be droidosok már nekünk is 2 gb ramunk van mikor már az 1 is elég volt.", hogy egy droidos cikk alatt fújjoznak az ios userek. Mint mondtam van az a bizonyos 20% aki nem, szóval akinek nem inge ne vegye magára.A végére meg az említett 80% : [link]
Ezzel lehet sokan nem értenek egyet:
De azért ez nagy igazság. Az apple userek naggy része szerint az alma szent és sérthetetlen és vitázni se éri meg velük mert nem fognak semmi féle hibát elismerni.
(#214) local1Olvasok én eleget de vannak abszurd dolgok a neten amiket nem szabad elhinni.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest