Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azért értetlenkedek, mert droidon volt, hogy beállítottam a 160-as határt és ilyenkor hiába küldtem (írtam meg) ékezettel az üzenetet, azt a másik fél már ékezet nélkül kapta meg. Vagyis így fért bele a 160-as karakterbe az üzenetet, mert elvileg már az ékezetes betűt több karakternek számítanak.
Persze értem, hogy az lenne jó, ha szifonon lehetne változtatni a kódoláson.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz joccadoki #302 üzenetére
Na, ez a hsz is generál még jó párat...
Az én véleményem pedig az, hogy teljesen értelmetlen itt írogatni az adott rendszerek előnyeit-hátrányait.
Teljesen eltérőek az igényeink, kinek mi a fontos. Van, akinek az általa használt OS-ben bizonyos dolgok fontosak, míg mások esetében elhanyagolhatóak.
Mindenki használja azt, amit akar és szeret és fogadja el, hogy eltérő igényeink vannak.
-
catroot
veterán
Nem akarok a vitába belemenni, mert felesleges (mivel használok i6-ot és droidot is napi szinten), de ez most nálad is feltűnt:
"Küldhetek rendes, ékezetes üzeneteket, illetve van sms kézbesítési jelentés."
Ebben mi a pláne? Miért ne lehetne ékezetes üzeneteket küldeni ios alatt?
@Touch-ko
Azért az Apple felelősségét ne kenjük már el, ami a feltörést illeti.
Persze hibásak valamilyen szinten a felhasználók is, persze. De az Apple is tehet róla vastagon.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz s3nsitivity #220 üzenetére
Ja, értem. Így azért más.
Tényleg drágább egyébként az iTunes, mint a Play áruház. Ami megvan a Moto-mon (full EU navi, pár drágább játék, stb) azt nem feltétlen veszem meg újra a szifonba.
Csak azt mondom, hogy ha már van valakinek egy felsőkategóriás telefonja, akkor ne legyen már nagy gond akár havi pár száz forint 1-1 alkalmazására.
De kinek mi, én nem akarok mások zsebében turkálni.
-
catroot
veterán
válasz s3nsitivity #216 üzenetére
"A menőzést meg azért mondtam mert 80%-a a usereknek csupán a facebookot nyomkodja rajta. Ennek a 70%-a pedig kb 14(!) és 18 év közé esik, anyuci apuci pénzéből vesznek egy szifont mert az milyen menő."
És ezt milyen megfigyelés alapján jelented ki? Persze van egy debil réteg (gondolok azokra főleg, akik abban a videóban vannak, amit linkeltél). De ezt így nem lehet kijeleteni.
Ennek az általánosításnak annyi értelme van, mintha én azt mondanám, hogy sokan warezolnak droidon.
Szerk.: látom akkor nálad megy a warez...
Hát ga már van egy 200 rugós telefonja az embernek, akkor legyen rá keret, hogy alkalmazást is vegyen rá. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz alkatraz3000 #148 üzenetére
Jó olyanoktól olvasni, hogy miket csinál a szifon egy giga alatt, akik nem is használják.
-
catroot
veterán
Na, kezdődik a szokásos műsor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest