- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Hagyjad... az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni. Sajnálom hogy ide süllyedt ez az ország és ez a fórum. Elképesztő itt a sötétség. Komolyan át kellene az oldalt költöztetni az nincsensemmiagyamiphonetfikazok.hu domain alá.
Btw, elég dolog azért 2015-ben SMS-eket küldözgetni. Olyan ritkán van rá szükség, van vagy 50 ingyen sms a csomagomban, úgyhogy nekem aztán nem fáj ha néha néha elmegy 1-2 sms, egyáltalán nem használom ki.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
A Safarinak jobb a 2GB ez igaz. Viszont azert az tulzas, hogy a Safarinak nem lenne eleg. Eleg az, de a 2GB-vel sokkal jobb.. Egyertelmuen nem tolti az oldalakat ujra.
@Fejvadi:
En nem nagyon erzem, hogy keves lenne iPhone6-ban. Neha persze ujratolti az oldalakat es az appokat, de szerintem meg elfogadhato szinten van. Az iPad3-nal pl kifejezetten zavaro, hogy keves a memoria.. Ezert lesz csere iden az uj modellre.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
"Sajnos itthon (felénk) valamennyire igaz ez, rengeteg kölyök azért használ iPhone-t, mert egyfajta hülye elvárás, szinte kinézik a társai, ha neki más van. Főleg csajoknál, azt hiszem. Fiúknál sokszor meg már a másik véglet, b*zis az iPhone, minek az, csakazandroid. Persze az is csúcskészülék."
-Kivancsi lennek, hogy ez a tabor vajon mekkora reszt alkot a magyar iPhone felhasznalok egeszebol...
Am az, aki a 14 eves korosztaly miatt alkot velemenyt egy telefonrol es a felhasznaloirol az elmehet a....Akkor mar ertem, hogy miert irjak itt paran, hogy az iPhone ..zis nehany 14 eves kifiu jar ide akkor...
@Alcatraz3000: LOL, lebuktam? Ezt milyen zsenialis gondolatmenettel sikerult kikovetkeztetned?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Ebben van igazság, sőt teljesen egyet értek.
Viszont az tény, hogy még ha JB valamekkora szabad kezet is ad attól sose lesz egy teljesen szabad rendszer, míg mondjuk egy Nexus root után is stabil marad és ha ésszel pakolja tele az ember a szája íze szerinti dolgokkal akkor bármire képes lesz.
De ez már réteg igény, van akinek jó a stock droid, van akinek elég a stock ios.
Van akinek elég a JB-s ios van akinek az se, az megy a rootolt droidra.Az appok meg hág igen, de nem csak a vásárlások miatt, kevesebb a JB-zett ios mint a rootolt droid még átlagban is, sőt droidon nem is szükséges rooton lenni, hogy marketet meg lehessen kerülni, így a fizetős appok nagy része ios-en pörög mert abba van nekik pénz.
Pl a minap volt a Monument Valley-ről egy cikk valahol, ios-en 90% fizetett a használatért míg droidon csupán 5%.
Bár számomra viszont vannak olyan appok amik droidon vannak csak és ios-en nem.
Plusz nem kenyerem az appokért fizetés ha már közel 200 ezret lecsenget valaki egy telefonért.
De lehet ez csak a csóró egyetemista felfogásom miatt van.Amúgy nem tartom szarnak az ios-t csak kötött és zárt, van akinek ez kell van akinek nem.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
dilajoska1
őstag
Akkor olvasd el amit s3nsitivity írt!!! Nem vitatkozom tovább mert látom nem érted mit akartam kihozni belőle !
Ja és a #152 hozzászolást pont nem az xposed-re értettem mert tudom hogy JB-vel is sokmindent meg lehet csinálni![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
Látom megjött a másik okos is!!!
Én csupán erre válaszoltam!
"Nekem nem kell semmit sem csinalni, hogy normalisan mukodjon a telefonom."
Tudom mi az a JB........ csak nem értettem miért hozod fel!
Na ez a baj néhány emberrel hogy az előzményeket nem olvassa és úgy szól bele és okoskodik!!!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
s3nsitivity
addikt
Nem erre gondolt a kollega hanem a root mivoltjára.
Nem sebesség miatt kell a root de mégis kell -> root -> xposed -> szabad kéz a testreszabásban, minden téren.Csak kifejtette mire értette a rootolást.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest