Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Duplán be volt írva a poszt első sorába, hogy a leírtak nem egy az egyben értendők.
Te pedig ügyesen kiválasztottad azon kevés dolgok egyikét, ami nem érvényes.Pontosan a belső tárhely az, ami eltér és ármódosító tényező és persze a külcsín.
Spec.Ed. sorozat, egyébként általában extra (drága) árat jelent, mert különleges, réteg igényeket elégít ki, akik hajlandók is ezt megfizetni. (Valamin a gyártók is szeretnének egy kicsit többet keresni.)Egyébként kicsit már unalmas ez a felfújt széria, mert 1 hónap óta, még mindig nem szállítják az SD410-es SoC-pel szerelt modelleket.
-
-
törölt tag
válasz
eclipse006 #79 üzenetére
Kinek mi, nekem HTC Diamond.
-
viano
aktív tag
Egy jó teszt az alap (nem De Luxe) készülékről:
(GSMArena)Overall, the Asus ZenFone 2 delivered mostly impressive performance across the board, leaving many flagship devices behind it on more than one occasion. Considering its $300 price tag unlocked in the United States, we reckon that you will be hard-pressed to find more hardware oomph for the money.
Check out our full review of the Asus ZenFone 2 to find out everything else about the smartphone.
[link]A lényeg nem igen találni ennyi pénzért erősebb vasat, felső kategória közép árazással.
Simán partiban van az M8, Z3 szintű versenytársakkal, de a HTC M9-nél is sok tekintetben jobb.
(Nézze meg akit érdekel, a benchmark grafikákhoz pedig még nyelvtudás sem kell.) -
e-newsee
addikt
A Samsung meg jön az SD mentes új Nótájával kb dupla ennyiért, mint amibe ez fájni fog.
Oké, tudom, a Wacom cerka, meg a spéci kijelző, na de akkor is... -
eclipse006
őstag
Nekem a kristály hátlapról, egyből az Elac spéci hangsugárzócsaládja jutott eszembe.
Egyébként biztató specifikáció, reméljük, hogy majd a hétköznapokban is megállja a helyét.
-
viano
aktív tag
válasz
benike1999 #45 üzenetére
"benike1999
Nem tudom tévedek-e de a Z3580 nem nyolcmagos tudtommal... Mondjuk lehet tévedek mert ha a HT aktív akkor tekinthető 8 magos-nak! Majd Ti megmondjátok!"Ez elég érdekes, mert spec. szerint 4 magos és még HT-t sem tud, sőt a freki sem egyezik,
Mi marad?
Valószínűleg a SoC is "Special Edition".vagy simán "elírtak" pár dolgot a marketingesek. Mostanában egyre gyakoribb.
-
phanze
aktív tag
Jó ötlet volt ez 256gb tárhely, erre végre ráfér pár normál minőségű film.
-
-
-
darkarthur
senior tag
Nekem sosem volt WP-s mobilom, csak droid. Viszont egy ilyen hardverrel szívesen meg próbálkoznék egy Windows-os mobillal.
-
Crytek
nagyúr
256GB végre!!!! Welcome 2015
Már csak kicsit kisebbre kéne csinálni a telót meg nagyobb aksi azt best buy.
-
callmeakos
veterán
Na ez azért combos
Az plusz poén hogy még lehet ezt bővíteni -
Halkow.
senior tag
Az ára biztos lesz vagy 200-250k...
Amúgy mai világban 4k és FHD világában nem sok ez a tárhely, de említésre méltó nekem arra jó lenne hogy nem kellene folyton a gépre rakni a filmeimet
-
MK VII
veterán
Jó hardver, szép kivitelezés...
Vajon lesz ebből WP-s?
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én, ha meghallom az Asus szót akkor a számítástechnikával tudom összekapcsolni.. Azon belül pedig a Windows-al..
Jó lenne, ha egy ilyesmi kategóriás készüléknél már választhatna az ember az OS-ek közül, hogy mit szeretne rá.. Akár megadni a lehetőséget az otthoni változtatásra..
Nem is értem, hogy egy ilyen SOC mellé miért nem egy teljes értékű windows rendszer van. Már egy HTPC-nek is simán elmenne egy HDMI kimenettel.. Ott lehetne szó szerint az ember zsebében az irodája, a munkája a mindene.. -
Crafter32
őstag
Biztos van olyan aki még ezt is telerakja. Legalább van választék és akinek szüksége van rá megveheti. Nekem szimpatikus, hogy nem spórolnak és a 8gb -16gb közti "hatalmas" különbség miatt próbálják lehúzni a népet.
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
Matada2.3 #51 üzenetére
Van egy 6:56 perces zeném... Csak 80 MB (na jó talán 60-80 MB között van
) FLAC (veszteség mentes formátum). Képzelj el ebből kb 200-300 számot (de az én példámnál maradva kb 5-600-at). Na erre se elég sajnos.
De ha azt mondom, hogy fénykoromban több mint ezer zeném volt
Arra se
Jó bár meg így is számolva is "csak" 80GB zene lenne rajta... Azért tényleg beteg a cucc o.O
-
Zeki
nagyúr
FHD-re állítod a kameráját, és elmész nyaralni.
Amúgy meg megtanultam már, hogy specifikációban bármelyik telefon lehet jajjdecsudajó, én arra leszek kíváncsi, ha megjelenik, akkor a nem elfogult tulajok miket mesélnek majd, milyen képeket lőnek, hogy teljesít a mindennapokban, térerő, gps, hangminőség, stb..
-
Kékes525
félisten
Mivel lehet egy telefonnál ennyi helyet megtölteni?
-
Matada2.3
veterán
Betegesen jól néz ki és durva specei vannak, a kérdés, hogy ki az aki kihasználna 256 gigát a telefonján..
-
Nagyon szép, és a hw is csúcs, csak azt sajnálom hogy az akkut picivel nem növelték mondjuk 3500-ra.
-
-
benike1999
tag
Nem tudom tévedek-e de a Z3580 nem nyolcmagos tudtommal... Mondjuk lehet tévedek mert ha a HT aktív akkor tekinthető 8 magos-nak! Majd Ti megmondjátok!
-
Orf3usz
tag
Ez a hátlap nagyon jól sikerült.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez eléggé rendben van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
80 GB felett 5040 Ft a várható adó a készülékre.
-
viano
aktív tag
Kedves Legendd!
Elárulnék egy titkot, Special Edition névre, még kütyüket sem szoktak keresztelni.
Mint a kifejezés szépen mutatja, nevezett rituálén már átesett termék, egyedi, különleges sorozatáról, változatáról van szó.
Minden esetre jó elképzelni, amint angol nyelvterületen keresed a "Special Edition" névre keresztelt kütyüdet.
Csak az a szomorú, hogy ezzel az alakítással még a dobogós helyet sem biztosan foglalhatod el a mobilarénás versenyzők között.
A nagystílűség erőltetése helyett, néha jó lenne átgondolni, hogy mi, mit is jelent. Ez persze nem csak rád vonatkozik.Sajnos egyre gyakrabban kell mondanom:
Kezdünk elfelejteni magyarul . . . -
sing1ep1ayer
őstag
Ezt vinni fogják, mint a cukrot, bármibe is fog kerülni. Nagyon tuti ketyere.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
gyáliSanyi #34 üzenetére
Azt már bőven lehagyták ezek a kütyük
-
bollokcs80
Korrektor
Az igen...ha bejon ide is, az Artisjus tarthatja a markat.
-
AllTheBest
őstag
válasz
gyáliSanyi #34 üzenetére
Talán?
-
gyáliSanyi
őstag
Ezek az apró kütyük talán már gyorsabbak is, mint 10 éve a P4-es gépem.
-
no more
veterán
Miről beszélsz? A 4GB RAM-os Zenfone 2-t próbáltam a múltkor, 21 appot indítottam el (összes GAPP, 3 böngésző, + amit még találtam
), semmi sem töltött újra, egy pillanatra sem akadt meg... Erre kell a 4 GB RAM. Ezt csináld meg bármely más, jelenlegi telefonnal... a Note5 is újratölt mindent, pedig az is 4GB. Úgyhogy optimalizálás is pipa. Myth Busted. :3
-
Blyan
félisten
Ehhez viszont nem ártana 4K videófelvételi lehetőség.
-
Zeki
nagyúr
Full HD kamerázásban ráfér pár óra.
-
kengyel
nagyúr
Ezt szépen összehozták, főleg a tárhelyet .
-
bostone
addikt
válasz
sz.balazs.95 #27 üzenetére
Tényleg kívácsi vagyok, milyen áron kerül forgalmomba. Forintosítva 250-300k?
-
sz.balazs.95
veterán
Na, erre már lehet tenni FLAC zenét, játékokat meg filmeket is.
-
Paul119
addikt
válasz
Quasi_modo #8 üzenetére
Hagyd rá write only mod
árára Kivancsi leszek -
törölt tag
LOL, ez durva. De úgyse használnám ki a tárhelyet, jelenleg is a Honor 4C-mben 32 GB-os kártya van, és 20 GB csak a foglalt. De nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki kihasználna ennyi tárhelyet. Mert az emberek nagy %-a a 32 GB-ot nem használja ki nemhogy a 256-ot
-
ctvagyok
őstag
Nem tudom mire jó ez a mennyiség a marketingen kívül. Jelentkezzen akinek 128 gb nem elég egy telefonban. Sőt szerintem a 64 gb is elég az emberek 99,9% nak. Persze kell a fejlődés, de egy jobb kamara többet érné, mint az extra brutal tárhely.
A mintás hátlap viszont jópofa. Megnéznék egy ilyet élőben.
Sajnos a sima zenfone 4GB is drága, olcsóbban ott a 1+1 vagy a vibe z2 pro. De lehet jövőre lemegy valamennyire. -
pusszycat
nagyúr
Én valahogy nem bírom telefonban az atomot.
-
batai15
félisten
Siman wow faktor. Az asus nagyon szimpatikus mostansag..
Csinalna egy fasza zenpadfone telefont akkor lehet nem is szifonra gyujtenek hanem egy ilyenre. -
zombinyul
addikt
Tetszetos masina, bar en ezt a tarhelyet sose tudnam megtolteni. A mostani 64 gigam is rengeteg, de az (plane 128-as kartyaval) brutalis.
-
gergejly
aktív tag
Felettébb furcsa, hogy az atom Z3580 csak 4 magos, 4 szálas, a burst órajele 2.33, nem 2.8, és csak 32 bites memória címzést támogat , de javítsatok ki ha tévedek
-
Lacee1986
senior tag
Ezt kellene meglépnie minden gyártónak és nem égetni magukat 8 és 16 giga tárhelyel. Nevetségesek.
-
babkukta
senior tag
Ööö, nem értem, h ér össze az optimalizálatlanság meg a 4 giga ram?
Ha van benne 4 giga, akkor feltétlenül sz.rul van optimalizálva? Érdekes megállapítás... használtál már Zenfone 2-öt? Mert nekem az egyik barátom jóvoltából volt szerencsém kipróbálni 1 hét erejéig, de abszolút nem tapasztaltam az általad "fail"nek vélt hibát. Nem beszélve arról, h ezzel azt akarod mondani, h akkor amibe 2 vagy 3 giga van, az mind optimalizált?
Na ugye
Egyébként elterjedhetne ez a tárhely más gyártóknál is... vagyis ne legyünk mohók, fele ekkora is elég + sd
-
Matexx99
tag
válasz
Quasi_modo #8 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, de nem az Asus hibája hogy az átlag droidos app zabálja a ramot, és tényleg minimum 2 gb kell ahhoz hogy értelmesen fusson minden.
Amúgy nagyon tetszetős a készülék. -
hemaka
nagyúr
4GB RAM, lol.
Optimalizalas, fail. -
kbyte1024
veterán
na ez már igen
a fényképezőjére még kiváncsi lennék. ott szoktak gyengébben szerepelni.
-
bostone
addikt
Azannya...
Ha hozzá lehet kötni paksot, ideális lehet powerusereknek. -
atosan
veterán
És még jól is néz ki, szimpi az Asus
-
Koda #1
tag
Derék
Erre rá már rá is férne a teljes zene gyűjteményem és pár 1080p-s blueray 5.1 DTS-sel, és teloról kistreammelvel TV-re, laptopra. Kérdés, hogy a droid natívan tudja e kezelni a formátumot, vagy van e olyan media player a google playben ami kezeli a szóban forgó formátumot? -
Otisz
őstag
Lassan viríthatnának a cégek valami kirobbanót (nem felrobbanót!) akkumulátor téren is...
-
nobiand
aktív tag
Van hely gazdagon, mindemellett még tetszik is a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Vivo X200 Pro 16GB/512GB Blue, Global változat (új, csak kipróbált!)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 13 128GB gyári független akku 94% gyári
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest