256 GB-os háttértárral hódít a Zenfone 2 Deluxe Special Edition

Kétségtelen, hogy az ASUS háza táján nagyon szeretik a Zenfone 2 – mondjuk ki – sorozatot. Márciusban mutatkozott ugyanis be az első ilyen néven forgalomba kerülő modell, azóta viszont több verzió is napvilágot látott, az egyik Intel Atom Z3580, a másik Z3560 chipsettel. Ezekhez a készülékekhez csatlkozott a Laser és Deluxe, ami még mindig nem jelentette az újdonságok végét. Brazíliában a tajvaniak leleplezték a Deluxe speciális változatát, ami 256 GB-os adattárolót kapott.


[+]

A Special Edition névre keresztelt kütyü tárhelymennyisége már-már a laptopokkal vetekszik (ha az átlagos SSD felhozatalt nézzük, akkor túl is tesz rajta), és ha valaki még ennél is több tartalmat szeretne a mobilján hordozni, akkor a microSD foglalatban élheti ki magát, hiszen további 128 GB-tal tudja bővíteni az egyébként sem túl szűkös háttértárat. A gép lelke egy 2,5 GHz-es, nyolcmagos processzorral ellátott Z3580 SoC, a grafikus gyorsítást a PowerVR G6430 végzi. A RAM mérete 4 GB maradt, tehát az alkalmazások futtatásával sem lesz gond.


[+]

Az 5,5 hüvelykes kijelzőmérethez 1080 x 1920 pixel társul, a védelemről a Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik. A Special edition vonzereje lehet még a 13 megapixeles kamera, a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, a duál SIM támogatás (duál aktív!), valamint a Cat.6-os LTE hálózatok kezelése. Az árról és a globális elérhetőségről egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés