- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
-
stratova
veterán
+1
Látszólag itt is csak a GPU kap Turbo Coret, mintha ennek változása kényelmesebben beleférne még a TDP keretbe, de a CPU már kínkeservesen. HTPC-be viszont jól jön a natív USB 3.0 és esetleg a raid.
antikomcsi: Mintha eddig nem tették volna... 1, 2
Viszont elvileg már Trinityből is lesz 17 W-os, addigra csak jut rendesen netbookba is Brazos
-
antikomcsi
veterán
Én azért ironizálok, mert tisztában vagyok a platform képességeivel, és vettem is volna a feleségemnek egy kis gépet.
A "kis gép" szó szerint értendő. De olyan konfigokat árultak, hogy csak annyit lehetett rá mondanom, hogy mennyetek a sunyiba.
Vagy ha mégis találtam egyet ami megfelelő lehetett volna, az meg annyiba került, hogy a pofám leszakadt.Talán majd most az edge e125, ennek még majd utánajárok.
-
HeavyToys
senior tag
Jó nyilván, csodákat nem lehet tőle várni. Azt írtam, hogy akinek arra kell, mint nekem, hogy netezzek, filmet nézzek, letöltsek stb. annak bőven megfelel. Persze, ha nem számítana a pénz és fogyasztás, M-ITX alapon vagy Llano-t vagy VGA-val kiegészítve valami gyárilag undervolt-olt intelt raknék össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I5-6400
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest