- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Pont ezt akartam mondani (en per pill Angliaban melozok es elek), hogy itt az UK-ban is olyan szinten megengedhetnek barmit - ertsd BARMIT - az emberek maguknak, hogy az hihetetlen. Egy telefon az abszolut nem penz, es olyat is hallottam mar, hogy a regi telot azt nem eladjak, meg nem beviszik beszamittatni, hanem megy a kukaba. De ahol dolgozom, itt is naponta hagyjak el az emberek a mobijaikat, hagyjak itt, olyan szinten nem erdekli oket, meg olyan szinten nem szamit a penz, hogy el sem tudjatok kepzelni. Barcsak ne lenne ilyen oriasi kulonbseg az orszagok kozott, vagy bar megtapasztalhatnak az angolok is, hogy mi az, hogy NINCS, es hogy penzt keresek, de az kenyerre meg tejre kell, es nem engedhetek meg magamnak egy uj telefont. Neha ugy szeretnem, hacsak helyet cserelhetne barmelyik angol egy idore egy albannal vagy egy magyarral, vagy egy romannal.
-
asadasad22
őstag
ez nagyon jó hír. sztem qrvára jó lenne, ha ez a nyílt forráskodú, full free rendszer terjedne el.
-
Hunter2
addikt
kiváncsi vagyok mikor jelennek meg az első feltört példányok.
-
paix
tag
Logikus amit mondasz, de ott van az az oldal is, hogy két olyan cég áll mögötte, mint a Google és a HTC.. Nem mondom, hogy tökéletesek, de az esetek többségében minőségi, bizalomra érdemes terméket készítenek. Így számomra érthető, hogy egy ekkora piacról, mint az USA 1,5 millióan be merik vállalni ezt a zsákbamacskát.
Szerk.: Abban az esetben pedig, ha mégsem ez lenne a vásárló hőn áhított telefonja, a kütyü iránti érdeklődés miatt könnyűszerrel - s talán még haszonnal is - túladhatnak rajta.
-
xmaas
őstag
Hat ez nem semmi mit muvelnek az emberek,meg kezukben se fogtak azta a mobilt ,nem probaltak ki ha tetszik egyaltalan hogy fekzsik a kezben ,vagy hogy mennyire minosegi anyagokbol van osszerakva de mar megrendelik hat szerintem ez mar a hulyeseg csucsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest