- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
xZer0kidx #15 üzenetére
Ahogy írod semmivel sem jobb mikor egy alkalmazást csak egy összegben tudsz megvenni és nincs előfizetéses verzió. Egy olcsó alkalmazásnál ez nyilván nem gond, de egy drágábbnál probléma. Csak egy rövid ideig szeretném használni vagy fogalmam nincs hogy egyáltalán be fog-e válni hosszútávon. Miért kényszerítenek rá hogy vegyem meg 10000 forintért, mikor előfizethetek évi 3000 forintért? Én is jól járok mert nem kellett “feleslegesen” kifizetnem tíz ezret csak hármat vagy három ezer forintért kiszolgált az alkalmazás ameddig kellett és 7 ezerrel beljebb vagyok. Persze a készítő is jól jár hiszen lehet hogy nem őket választottam volna ha nincs előfizetéses verzió vagy ha esetleg úgy döntök hogy véglegesen megveszem az appot utána akkor nem 10 hanem 13 ezret hagyok náluk. Win Win.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ráadásul ez csak a Play Áruházon és az App Store-on keresztüli forgalmat takarja. 20% a növekedés, óriási nyertes a TikTok.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest