Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mire jó a mild hibrid?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
xZer0kidx #15 üzenetére
Ahogy írod semmivel sem jobb mikor egy alkalmazást csak egy összegben tudsz megvenni és nincs előfizetéses verzió. Egy olcsó alkalmazásnál ez nyilván nem gond, de egy drágábbnál probléma. Csak egy rövid ideig szeretném használni vagy fogalmam nincs hogy egyáltalán be fog-e válni hosszútávon. Miért kényszerítenek rá hogy vegyem meg 10000 forintért, mikor előfizethetek évi 3000 forintért? Én is jól járok mert nem kellett “feleslegesen” kifizetnem tíz ezret csak hármat vagy három ezer forintért kiszolgált az alkalmazás ameddig kellett és 7 ezerrel beljebb vagyok. Persze a készítő is jól jár hiszen lehet hogy nem őket választottam volna ha nincs előfizetéses verzió vagy ha esetleg úgy döntök hogy véglegesen megveszem az appot utána akkor nem 10 hanem 13 ezret hagyok náluk. Win Win.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ráadásul ez csak a Play Áruházon és az App Store-on keresztüli forgalmat takarja. 20% a növekedés, óriási nyertes a TikTok.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest