Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 90 - modellalkat
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
xZer0kidx #15 üzenetére
Ahogy írod semmivel sem jobb mikor egy alkalmazást csak egy összegben tudsz megvenni és nincs előfizetéses verzió. Egy olcsó alkalmazásnál ez nyilván nem gond, de egy drágábbnál probléma. Csak egy rövid ideig szeretném használni vagy fogalmam nincs hogy egyáltalán be fog-e válni hosszútávon. Miért kényszerítenek rá hogy vegyem meg 10000 forintért, mikor előfizethetek évi 3000 forintért? Én is jól járok mert nem kellett “feleslegesen” kifizetnem tíz ezret csak hármat vagy három ezer forintért kiszolgált az alkalmazás ameddig kellett és 7 ezerrel beljebb vagyok. Persze a készítő is jól jár hiszen lehet hogy nem őket választottam volna ha nincs előfizetéses verzió vagy ha esetleg úgy döntök hogy véglegesen megveszem az appot utána akkor nem 10 hanem 13 ezret hagyok náluk. Win Win.
-
xZer0kidx
senior tag
Költenek mintha nem lenne holnap. Amúgy én is az egyszeri fizetés híve vagyok, igaz (sajnos vagy nem sajnos) így is lehet sokat költeni játékokra-appokra. Nem véletlen állnak át a mikrotranzakciókra az alkalmazások fejlesztői. Egyszeri 3500Ft helyett a pay to win felfogást kihasználva egy user ennek az összegnek a sokszorosát költi el ha egy játékot veszünk alapul. Lehet kicsit lassabban de akkor is többet fog elkölteni, mert a játékot egy idő után máshogy nem tudja folytatni. És akkor a battleroyal címek skin, karakter,fegyver pakkjait nem is említem. Ezek eddig csak a játékok voltak, emellett ott van a számtalan fotószerkesztő app ami ios-en majdnem mind előfizetéses rendszerben működik sokszor megdöbbentően magas (2500-3500Ft/hó) összegekért. Tudom kis cég nem tud a multival árversenyezni, de egy apple music 1500 és egy icloud 300+ mellett ez kissé nevetséges összeg amúgy egy olyan appért aminél nem is indokolt az előfizetéses rendszer, mert nem ad pl. tárhelyet és nem jön hozzá rendszeresen új funkció, csupán annyi, hogy ha kell a retus vagy az objektum eltávolító akkor fizethetsz rendszeresen. Vagy van az a másik megközelítés amivel az előfizetés felé terelnek, hogy ha ez nem kell akkor tessék 50.000Ftért megveheted az alkalmazást.
-
Atocha
senior tag
válasz
xZer0kidx #13 üzenetére
Elképzelhetetlen számomra, hogy játékokra ekkora összeget költenek. Én nem vagyok hajlandó fizetni egyetlen játékért sem. Mármint egyszer igen, amikor megveszem... De hogy folyamatosan... Öreg róka vagyok, nem így nőtem fel. Ha megvettem egy játékot, akkor játszottam vele. De az hogy egyfolytában költsek rá, hogy értelmes játékmenetem legyen...
A szkill sokszor már nem is játszik, csak az hogy miket tudsz megvenni a karaktereidnek.
Szánalom az egész... -
xZer0kidx
senior tag
Drágább az appstore elég csak a népszerű játékokat (Grid: 2400 vs 3490, Oddmar: 1300 vs 1800, Dead Cells 2500 vs 3300, stb.) összehasonlítani a két nagy alkalmazás áruházban. Ezt tetézi, hogy az appstoreban sokszor ugyanaz az app az egyszeri fizetést nélkülözve csak havidíjas konstrukcióban érhető csak el és ne felejtsük el azt a sok cikket ami arról szól, hogy az ios userek sokkal többet költenek appokra mint az androidos telefonokat használók.
-
johnny500
tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Nem torrent sincs szerencsére. Egyedül fájl comannder van ami reklámos és fizethetnék érte de azt is tök ritkán használom. A végén amit írtál is egyet értek, persze nagyon sok készülék van.
-
válasz
johnny500 #10 üzenetére
Ha nem warezolsz, akkor a te döntésed. (Ha warezolsz, persze az is a te döntésed, csak nem szép dolog.)
Én szeretem támogatni azon appok készítőit, amelyeket már évek óta használok, vagy segítettek megoldani valamilyen problémát.Amúgy -figyelembe véve az eszközök számát- egyénre bontva ez nem olyan sok.
-
johnny500
tag
Borzasztó nagy szám. De én még soha nem tettem hozzá
Furcsa, hogy mások mennyit eltudnak költeni telefonos alkalmazásokra.
-
-
Tschubi
tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Hát az fura lenne. A Messenger ebben az évben szerintem vagy 5x frissült nálam, de a Gmail is frissült. Vagy milyen frissítésekre gondoltál? Új verziókra?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Vajon ki tud többet költeni egy-egy alkalmazásra?
iPhone tulaj vagy 50000-es Xiaomi tulaj...? -
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Vagy csak mindig ujra kell telepiteni, mert...
-
-
Sajnos az Apple térkép alkalmazása még mindig gyengébb, mint az Googlé és nekem a gyári mail alkalmazás se jött be, egyből ment fel a gmail.
-
Tschubi
tag
Nem teljesen értem, ezért kérdezem. A Facebook (meg még egy rakás alkalmazás) elég sok telefonon gyárilag fent van. Így a letöltésekbe beleszámít az új telefonok eladása is? Vagy?
-
Azért az durva, hogy az App Store-os letöltések értéke majd' dupla akkora összegre rúg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ráadásul ez csak a Play Áruházon és az App Store-on keresztüli forgalmat takarja. 20% a növekedés, óriási nyertes a TikTok.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest