- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
Jómagam teljesen elégedett lennék a 3.0-val, ha ez a fránya újraindítási zűr nem lenne. Néha szükség van rá, s eddig nekem 3 alkalommal is csak úgy sikerült életre lehelnem, hogy 3-4-szer wipe-ok, ám a menüből (reboot now) nem indul, feketeség stb. Végül - fogalmam sincs miért, egyszer csak elindult...
A logo jóval elegánsabb a robotoknál, bár nekem a kiskacsafotó is tetszik -
tarnagy
aktív tag
Teljesen egyetértek: a bootanimáció szerintem méltatlanul gyenge és kissé közönséges (már elnézést...).
Egy elegáns logót sokkal jobbnak tartanék! -
tarnagy
aktív tag
válasz
pattantyu #89 üzenetére
Sikerült letöltenem és fel is raktam a 2.2-t. (Fura módon a Chrome-ban nem jelent meg a letöltőoldalon az a bizonyos zöld "Ingyenes letöltés" középen, ellenben az IE 10-ben igen, ott tudtam letölteni. Lehet, hogy valamelyik Chrome-bővítmény miatt?)
Nos, a lényeg az két és félnap után, hogy POMPÁS!
Gyors, semmi FC, az akkuval nincs gond (igaz, a Deep Sleep Battrey Save Pro-t használom, amit nagyszerűnek találok, de ki fogom próbálni anélkül is...)
Egyetlen dologban kérek segítséget: minden bizonnyal én vagyok béna, de nem találom, hol tudom beállítani, hogy a hangerőgombra ébredjen a masina.Kacsa! Nagyon jól kihegyezted a zenére, jómagam sokat hallgatok rajta zenét, egy kis Sennheiserrel, és én mondom, nemigen lehet ennél többet kihozni belőle - de nem is szükséges!!
Minden elismerésem a Tiéd, várom a következő lépéseket, ha aprócskák, akkor is. A processzor további húzásán elgondolkodom, kipróbálom 1200-on.Most már azt kell mondanom: a Defy igenis alkalmas lehet a JB-re! Csak jól kell összerakni a ROM-ot.
-
tarnagy
aktív tag
Már csak azt nem tudom megfejteni, hogyan lehet letölteni erről a Filefeltöltő nevű oldalról. Pedig még regisztráltam is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged