- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
hello,
segítséget kérnék! Defy + om van és nagyon tetszik ez a MIUI rendszer. Viszont a rádiót nagyon hiányolom. Próbáltam rá heggeszteni egyet, de sajna az cm 7-hez lenne jó nem ide.
Esetleg van olyan magyar MIUI változat ahol van rádió is?? Vagy csak angollal próbálkozhatok? -
gyugyo1010
tag
-
cibus
senior tag
Sziasztok!
Defy+ -ommal a tegnapi éjjel folyamán a következő történt:
Letöltöttem play store-ról egy app-ot, valami background hd-t vagy mit, ilyen háttérképletöltős app.
Egy hátteret beállítottam jó volt, nem tetszett, így egy másikat raktam be. Ami után nagyon-nagyon gondolkozott, erre kiírta, h nem válaszol a home screen.. várok, vagy force close? várok... megint megkérdezte, megint várok... erre gondolkozás, majd újraindult.
Bejött a Motorola logó, szépen betölt, jön is a hang, ami az elején van, h írjam be a pint, de nagy feketeség és semmire nem reagál. ki sem tudom kapcsolni. Néha-néha max felvillan a led. aksi ki-be, újra, ugyan ez..
Ma felhívtam unokatesóm, neki defy-je van, sima, Ő azt mondta, h bekapcsolás után nyomjam a lefele hangerőt és be kell jönnie egy ilyen valaminek, ahol lehet csinálni factory resetet... nah de sehogy nem tudok oda belépni.. hiába indítom el, majd le gomb... így csak behozza a pin képernyőt, alul SAFE MODE kiírás, viszont a képernyő ugye le van zárva és semmire nem reagál. SEMMIRE!!!!
Ha viszont előbb hangerőt nyomom le, aztán kapcsolom be és tartom a le hangerőt, akkor meg bejön egy ilyen kis android figura és mellette egy 3szögben egy felkiáltó jel.. de ez sem csinál semmit.. csak áll percekig.
Valami ötlet? Bármi? Hogy csinálhatnék egy FR-t?Jah am gyári defy+ android van rajta, semmi tört.
Köszönöm,
cibus -
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #13 üzenetére
Ma adom ki a MSB JB 2-őt rakd fel azt.
-
gyugyo1010
tag
Észrevétel!
A gombok fényereje nem változtatható, mindig 100%-on világítanak. -
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #11 üzenetére
Csak a kékfény-lefele gonbbal lép be.Igen tudom az alap rom quarx hiba
-
gyugyo1010
tag
Eddig nem tapasztaltam semmi különöset...
Max annyi, h aktív nettel. ill wifivel, sem bír ki 24 órát.
Persze használattól, ill akksi állapotától is függ ez, tudom.
De annyi van, h ha újraindításnál kiválasztom, h recovery, vagy bootmenü, akkor sem lép be a recovery-be, hanem simán újraindul a teló. Csak a kékfény-lefele gonbbal lép be. :/ -
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #8 üzenetére
Ajánlott a a telepítés, újraindítás után wipe cache és advanced dalvik cache a későbbi problémák elkerülése végett(nem törvényszerű a későbbi probléma)
-
gyugyo1010
tag
Heló.
Nekem egy MB525-öm van, viszont, mióta ezt a romot raktam fel, MB526nak ismeri fel. xd
Ami nem is lenne baj, de a BF5X akkuval 10 órát se bírt ki.
De van egy HF5X Defy+ akksim, azzal most próbálom, h mit bír.
Kben nagyon jó a ROM, sokkal használhatóbb, mint a "mezei" CM10!
Stabil, gyorsan reagál mindenre, pedig visszaettem 900ra a procit.
Az a kérdésem, h az nagy baj-e, ha a telepítés, újraindítás után nem csináltam wipe cache és advanced dalvik cache-t? -
J00hnny
aktív tag
szia!
Melyik menüben kell kikapcsolni a boot animációt?
A csengőhang cseréhez: Tudom hogyan kell cserélni, DE itt az volt a gond, hogy amíg nem volt winamp telepítve NEM lehetett cserélni, sőt azt ahogy leírtad, hogy tallózni lehessen most sem engedi, csakis Winampon keresztül lehet a csengőhangot cserélni. -
105kacsa
őstag
Ha nem tetszik a boot animáció kapcsold ki a menüben az indulás is gyorsabb lesz. Proximity sensor hiba nálam nem volt.Csengőhang minimális van a rom-ban úgy is mindenki sajátot használ,választáskor felajánlja hogy az android rendszer vagy a fájl kezelővel akarsz hangot választani(ha a fájl kezelőt választod tudsz tallózni az sd card tartalmából.)
-
J00hnny
aktív tag
Üdv!
A boot animációt hogy tudom ebben a romban lecserélni? Másik gondom: A proximity sensor miért nem működik vajon? Ezt nem nagyon értem más romokban megy...Valami trükk? Ezektől az apróságtól eltekintve elégedett vagyok vele
Azaz még egy apróság: Miért nem tudtam csengőhangot cserélni, egészen addig amíg nem telepítettem egy winampot?Nagyon köszi a ROM-ot!
-
Rysy
csendes tag
Helló!
Bocsi ha kicsit értetlen vagyok, de csak a tisztánlátás kedvéjért. Most qcmx van fent, ami ugye ext4 fájlrendszer, ha váltani akarok erre a romra, akkor először is vissza kell állítanom ext3 ra, majd telepíteni az új romot. A kérdés, hogy mielőtt mindezeket megtenném előtte data factory resetre is szükség van?
-
J00hnny
aktív tag
Hello!
Kiszeretném próbálni a ROM-ot. Sok jót hallottam róla. A kérdésem az volna, hogy WAJKIUI GB ROM esetében ez a telepítés menete?
- Data wipe reset
- Install rom zip
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache
- RebootKöszönöm a válaszod!
Update: SWAP kompatibilis ez a rom / Kernel? RAM expander mehet rá?
update2: Kernelt tartalmazza a ROM vagy azt nekem külön kell feltennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged