- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo1010
tag
Eddig nem tapasztaltam semmi különöset...
Max annyi, h aktív nettel. ill wifivel, sem bír ki 24 órát.
Persze használattól, ill akksi állapotától is függ ez, tudom.
De annyi van, h ha újraindításnál kiválasztom, h recovery, vagy bootmenü, akkor sem lép be a recovery-be, hanem simán újraindul a teló. Csak a kékfény-lefele gonbbal lép be. :/ -
J00hnny
aktív tag
szia!
Melyik menüben kell kikapcsolni a boot animációt?
A csengőhang cseréhez: Tudom hogyan kell cserélni, DE itt az volt a gond, hogy amíg nem volt winamp telepítve NEM lehetett cserélni, sőt azt ahogy leírtad, hogy tallózni lehessen most sem engedi, csakis Winampon keresztül lehet a csengőhangot cserélni. -
Rysy
csendes tag
Helló!
Bocsi ha kicsit értetlen vagyok, de csak a tisztánlátás kedvéjért. Most qcmx van fent, ami ugye ext4 fájlrendszer, ha váltani akarok erre a romra, akkor először is vissza kell állítanom ext3 ra, majd telepíteni az új romot. A kérdés, hogy mielőtt mindezeket megtenném előtte data factory resetre is szükség van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged