Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
LoGeN90 #1479 üzenetére
Én már többször próbálkoztam iphonera váltani, legutóbb egy 11 Pro Maxal például! A készülékkel bajom semmi nem volt, de IOS Andoid után erősen kötött és ezt nem tudtam megszokni, ezért is tértem vissza Andoid vonalra! Most egy OnePlus 7T-t nyúzok teljes megelégedettséggel, de elkapott az S20 láz engem is!
Amúgy Xiaomi készülék is volt már nálam, és nagyon jó készülékek akoz is egytől egyig! Ár érték arányban párjuk nincs jelenleg a piacon! Nekem MIUI is tetszik, bár annak is vannak faszságai azért!
Szal nagyon szubjektív kinek mi tetszik, de mindhárom márka szerezhető amúgy, és egyiket sem szabad lefitymálni a másikkal szemben! Főleg a Xiaomit ne hasonlítsuk a kétszer - háromszor - négyszer drágább másik márkákhoz képest! Vagy, ha már hasonlítja valaki, akkor az árat is illik figyelembe venni!
A Suziki Vitarát is lehet hasonlítani egy Bugatti Chironhoz! Nyilván a Bugatti sokkal jobb és drágább, de ettől még a Vitara egy jó autó! -
PeteePeti
őstag
válasz
LoGeN90 #1469 üzenetére
1500 hsz van lassan úgy, hogy a fele nyávogás! És még meg sem jelent a cucc!
Nem értem, hogy felnőtt emberek mit tudnak ennyt agyalni a készülékeken! Ha tetszik mérlegelj melyik kell, aztán rendeld elő! Nagyjából ennyi lenne a történet!
Nekem tetszik, mérlegeltem! Sima is bőven jó, de picinek éreztem! Ultra viszont olyan dolgokat hoz hatalmas áron, ami nálam nem prioritás (pl.: zoom)! Így meglepően a pluszra (5G 12 GB RAM, ami ugye így hardveresen is azonos Ultrával) esett a választás, amit kB. fél nap vajúdás után elő is rendeltem 14-én!
Biztos velem van a probléma ezekszerint, hogy nekem ezt pikkpakk sikerült eldönteni! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest