- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Gyári kefés cucc kuka.... Szervó kuka...
Ha behalt a szervó, csak olyan 5 eres szervóra lehetett kicserélni, akkor még nem volt fémfogas hozzá, de nagyobb méretű nem fért el a kocsiban...
Hiába lett olajos teló, plusz súly, akkor is borult bármikor....
Gyári elektronika pár ismerősnél is lefüstölt...
Ezt a szart nekem ne védje senki...
-
napoleon2323
tag
Köszönöm nagyon a válaszaitokat. Elég komolytalanra sikerült a "helyzetleírásom" mégis vettétek a fáradtságot válaszolni rá.
ADAM1337:
Az egész projektre, max 30.000 Ft-ot (sőt inkább lejjebb, tudom igen kevés erre) így kb. a nagyon használt dolgok működhetnek. Azért is írtam ezt a lestrapált felújításra szoruló készletet.
AWD/RWD kérdésre válaszolva, pedig inkább talán az AWD felé hajlok, bár itt is inkább az összköltség a lényeges.
Tudom érdekesnek tűnhet, hogy ennyire az pénzügyek befolyásolnak és ennyiszer kielemzem, de először valóban a kipróbáláson van a hangsúly (valamivel magasabb szinten mint egy játék távirányítós autó - mert az valóban tetszik).
Ezenkívül azon is gondolkodtam, hogy ha félre tudok rakni, akkor havi szinten vennék valamit az autóhoz, mindig, ha úgy alakulnak a dolgok. Ha ennyiből lehetetlen kihozni egyszerre.
nLali:
Rákerestem a modellre és nagyon megtetszett és még talán a budget-be is beleférhet. Filózok ezen is és ha nincs alternatíva drift téren, lehet belevágok ebbe, ha minden úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest