- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1893 üzenetére
Oké hogy ez vegyes de régebben is irogattam de helikről szó nem volt csak autók főleg
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek van a kocsis, hajós stb topicon kívül pl helizős? Nemigen találni... drónosoknak van egy elég szép aktív topicjuk még.
-
SkyS1gn
félisten
Megjegyzem mindíg egyből indul, csak ezelött úgy állítottam le hogy elzártam az üzi csövet hogy ne maradjon benne.
Kicsit állítgattam gázgörbén ugye, 3Dmódban is 60-55-50-55-60 volt, felnyomtam 70-65-60-65-70-re. Kezd reszponzívabb lenni, meg ahogy ráadja a gázt mikor átkapcsolsz, zene füleimnek
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Heh mit találtam a feltöltéseim között
5éve ezzel roptam. Rakok fel 600asról de azsem repkedős (még)
[link] -
SkyS1gn
félisten
válasz
zolisx4 #1595 üzenetére
Énmeg ezért nem használok kólavetyélt dolgokat...
Igazából, ma megreptettem, közbe nem csepeg semmi, most fél nap alatt meg 1 csöpp, addíg kibirom még megjön, 2-3 hét.
A gáz és állásszög görbéket néztem, igen gyenguszra van most belőve, 50% gáz 60 a végeken még 3D módban is, kicsit babráltam a kakaóval, holnap megnézem mit alakít élőben, nem akarok erő nélkül maradni ha nekiállok fejtetőre állni
(#1596) tvamos
Viccvolt, ha odafigyel az ember, nem veszélyesebb az autónál.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1581 üzenetére
Le lehet égeni villanyost, meg meg lehet ölni nitróst is, embere/helyzet vállogatja. Nitrósnál a rozsda még ami veszélyes, épp tegnap okosodtam az after run olajok alkalmazásával kapcsolatban. Cseppentettem gyertya alá pár cseppet, starterrel kicsit lassan megtekertem a dugattyút.
-
SkyS1gn
félisten
Megmondom őszintén nem ilyen füstszagra gondoltam mit amit produkál, de azért azt nemmondanám hogy büdös
Azért feelinges az biztos, csak most várhatok kicsit.
Egyrészt nemtudom ki rakta össze de (OS MAX moci van benne Align helyett) nincs tömítés a kipuff meg motor között ezért lassan szivárog onnan a cuccos. Rendelhettem hozzá azt is.
Nameg mondom azért felülvizsgálom mielött egy bukfencet is bepróbálok egyántalán, aztán a tankban le volt esve a súly a cső végéről, ami ugye azt szolgáltatja hogy beleérjen mindíg benyóba figurák közben is a cső, kicsit másvilág mint elektro.
Hosszába 1cm-en el volt repedve a cső, levágtam de így nem ér vég, most rendeltem hazai boltból gyorsan pont ilyen bele való részt, meg ebayről + csövet. Akármikor jól jöhet.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1567 üzenetére
Az érdekelne üzit honnan érdemes venni legolcsóbban, alig találni igazából. Area-51RC-t találtam még ami...
Nitrós quadrokopter, beteg
-
SkyS1gn
félisten
Senkisem tolja itt nitróssal?
Vagy aki helizik egyántalán?
-
SkyS1gn
félisten
Keresek benzincsövet, alábbi vastagság/átmérőben:
Align T-Rex 600N 4mm Fuel Tubing 2.5X4X1000MM
Ha van 5mm vastagsággal az is érdekelhet.
Valakinek?
Ma meg észrevettem a tankban le van esve a súly a csőről a végén, el volt fáradva a cső, le kellett vágnom de így most nem ér végig benne.
-
SkyS1gn
félisten
Tegnap lekapva a kipuffot rájöttem hogy mitől szivárog nagyon lassan a genya, nincs közte és a motor között spacer... [link]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
zolisx4 #1534 üzenetére
Igen, sima balansz csatival nem tud tölteni, nem is JST hanem JR csatlakozó kell ehhez.
Ezt a kiálló részt nemtalálom egyik adapternél sem, pedig tuti JR csatlakozó. Szerintem megrendelem, max lereszelem ha nemmenne bele...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1529 üzenetére
Az akksin lévő töltő kábel anya, tehát abba mennek bele a Futaba T7 távon lévő pöckök.
A T elosztó tényleg rossz oldal volt, az ebayes jó.
Nekem ez a bajom:
[link] Teljesen tükörtengelyes a csati.Itt meg pont látszik hogy van egy kis kiugrás a fekete részen alul:
[link]ha nem, csinálok képet a sajátról.
Vagy nemlesz jó lereszelem azt a kis kiálló részt oszt kész, ugyse zavar sok vizet.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1522 üzenetére
Vasmegyében nemtudom merre lehet ilyen bolt, ahol kapni is.
Rendelnék én, de az a baj a nevét sem tudom pontosan, valami JR de pontosan sehol sem találtam, se töltő, se akksi leírásánál, pont azt nem dobja be sehol.
Szerk:
[link]
Ez kell nekem ni! -
SkyS1gn
félisten
válasz
Minstrel #1518 üzenetére
Tényleg járna hozzá gyárilag, de nekem ilyet nem adott előző tulaj.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1501 üzenetére
Bár ebayen rendeltem, Hobbyking árulta, Hollandiai címmel, tehát Hollandiából jön, de kaptam egy fiókot is, HK-en belépve látom a rendelést, sőt GLS követési számot is kaptam ma reggel feladták, tehát tényleg mintha ott rendeltem volna, pedig ebayről indult. Mégis így 4k-val olcsóbb mintha közvetlen HK-ról rendeltem volna EU raktárból...
Fuck Logic right?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1497 üzenetére
13k lett volna legolcsóbb szállítási opcióval, ebayről összesen 9ben megállt.
Örülök hogy felpörög a topic, élesszük fel, kedvenc fórumom a PH, sajnos rc.modell.forum használata nehézkes és az sem valami aktív!
-
SkyS1gn
félisten
Egyből lehet vásárolni paypallal hobbykingről? Az lehetséges hogy most erre is ingyenes a szállítás?
Kell egy a Futaba T7C távomba mert a benne lévő NiHm amivel vettem alig bírja 1 napot ha párszor repkedsz, de ezt mondta ő is.
Rhino 2620mAh 3S 11.1v Low-Discharge Transmitter Lipoly Pack
5k-ba jönne, ki ami elég jó.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
zolisx4 #1487 üzenetére
Nagyon kezes gép, még mindíg szoknom kell a méretet meg a Nitro mivoltát. Ma kipróbáltam a lebegést nagy szélben, szinte atomstabilan állt (amit galéria végén látsz) Nagyon szépen szinte észrevétlenül tartotta a farkát is a gyro, én meglepődtem rendesen mennyire hidegen hagyta a gépet a szél
-
SkyS1gn
félisten
Szomszéd kishelije és a T-rex
[link] -
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1482 üzenetére
Ja igen a tarot, de az elég ritka dolog.
Elöbb utóbb pedig hozzápróbálok, majd jó magason mint anno 450-el, onnan vissza lehet még hozni
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
zolisx4 #1468 üzenetére
Twister V2-vel kezdtem, volt egy CopterX 450-esem, na az pottyant de nem az én hibámból, egyik reggel felszálltam bepörgött tengelye körül és rotty (okát azóta sem tudom), megjavítottam, repültem tovább. Azt eladtam pár éve, most tértem vissza
B*zi szomszédom etetett be, hogy kéne neki kis 3-4ch tanulásra stb, elkezdtem nézegetni és felébresztette bennem az alvó oroszlánt, ez lett a vége
Most van szimum is, de ahogy néztem nagyon sok időt kéne eltölteni a kalibrálgatással hogy megfelelő érzékeny legyen a valósághoz képest...
-
SkyS1gn
félisten
Jó látni ahogy éledezik a topic.
Én meg úgytűnik elviszem a fentebb általam linkelt 600-as Nitro T-rexet. 1.5hét múlva megyek érte.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrhitoshi #1446 üzenetére
Nem? Van jet turbinás is bár azok inkább átalakítottak nem gyári kiszereléssel vannak vagypedig fuselage kasztnival repülnek és valós modell ihlette, nem is 3D trükközésre valók.
Tényleg van itt aki komolyan tolja helivel?
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, vélemények? Visszatérnék a hobbyhoz szerintem. [link]
Csoda hogy van ilyen totyik itt, csak fel kéne pörgetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest