- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
MaTpr0F #1090 üzenetére
Én ilyet vettem annó, és annyiszor esett már le, hogy nem tartom számon...
Épp a múlthéten nyiffant ki, de nem végleg, 3 rotor megy a 4-ből, egy tranyó elfüstölt benne, csak mivel SMD, cumi kicserélni....(esetleg ha valaki foglalkozik ilyennel, az is érdekel...
)
Majd beviszem a Lehel útra, és ott meghekkeli nekem a szervizes ember, bagóért...
Átolvastam amit eddig leírtál, én mindenképp olyat vennék, ami hazamegy, ha elveszti a jelet, tehát visszatér oda, ahonnan elindítottad. Ha ugyanis egy nagyobb széllökés arréb rakja úgy 100-150 métert, hiába vagy még a gép hatósugarában, fizikailag nem fogod látni. Ha vakon próbálod visszahozni, akkor könnyen neki lehet valaminek csapni, oszt' akkor jóidő van...
Így meg ha nem látod, szépen leteszed a távirányt a földre, és ha merül a gép, szépen hazahozza magát, nem kell izgulni miatta... Szerintem. -
Minstrel
senior tag
válasz
MaTpr0F #1090 üzenetére
Gyakorolni szerintem egy ilyen jó lenne [link] Igaz nem aprópénz, de nem is törik annyira és ha mégis akkor nem "fáj" annyira, mint egy százezres gép törése. Vagy vannak szimulátorok is, Phoenix RC-ben van FPV mód és 4 féle multirotor.
Szerk.:
Most olvastam, hogy ezt már ajánlották kicsit lejjebb, bocs az ismétlésért. -
Peaceliker
addikt
válasz
MaTpr0F #1087 üzenetére
Ezt ertjuk, de szar oktikaval semmit nem fogsz latni. Es ok, hogy fpv, igy mindig jobbra van a jobbra, stb. De ha baj van a rendszerrel (mert ez ilyen, hiba mindig van ),akkor ha nem megy az fpv nelkuli iranyitas, akkor hogy hozod vissza!?
Elsore ossze fogod torni a gepet, ez nem kerdes ! Azert mondjuk, hogy legyen egy olcso gyakorlo gep, azzal lehet gyakorolni. Mert gyakorlas kell es attol, hogy munkagep torik …
Csak jot akarunk hidd el! -
tvamos
nagyúr
válasz
MaTpr0F #1085 üzenetére
Tenyleg mondon, en a helyedben vennek mondjuk egy Hubsan X4 kaliberu gepet, az tok olcso, odacsapni, tesztelni, szobaban gyakorolni sokkal jobb! Az iranyitassal az a gond, hogy nagyon be kell gyakorolni, amikor szembe jon veled, jobbra-balra megy. Sajnos a kavargo szel elforditja, es akkor jon a meglepi. Szobaban ulve, egy 10-20 ezres geppel sokkal kenyelmesebb gyakorolgatni. Ha a kameras valtozatot veszed, azt is meglatod, miert kell a profi kamera, ha valamit latni akarsz az eredmenybol.
-
jozsi252
veterán
válasz
MaTpr0F #1078 üzenetére
Szerintem ha leírod ide hogy mit szeretnél, akkor nagyobb esély van rá hogy fognak tudni segítséget adni. Elég sok kérdés van.. FPV gép kell, vagy csak szimplán rögzíteni szeretnéd a repülést, nem akarod továbbítani a videójelet közvetlenül akkor mivel akarod megoldani a rögzítést? Saját gép vagy beépített legyen.. stb..
Szóval ha leírsz mindent hogy mire gondoltál akkor talán fognak is tudni segíteni. Amúgy érdemesebb egy komplett gépet venni, és utána azt pedig tuningolni ha szeretnéd. Pl egy DJI Phantom FC 40. Nyilván árba elég húzós, de ha quadrokopterről és filmezésről van szó, akkor DJI. Csak egy példát mondtam arra az esetre, ha kicsit magasabb a kereted. Számos lehetőség van még.
-
Peaceliker
addikt
válasz
MaTpr0F #1078 üzenetére
Én mindenképpen javaslom, hogy először vegyél egy olcsó "pár ezer" forintos quadot, hogy megtanuld az irányítást! Mert nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik... és ha az megy és nem ment el tőle a kedved, akkor jöhet a komolyabb, addig olvasgatsz és meg is tanulod mi is kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest