- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
peet137 #7423 üzenetére
Hát valahogy 2015-ben kezdtem akkor még sakura d4-el egy agyon módosított TT01e után.
Szerintem viszonylag hamar el lehet jutni egy jó szintre, kb 1-2 év alatt.Azóta rengeteg alváz fordult meg nálam:
MST RMX-D VIP, Usukani PDS, MST FXX (a régi), Overdose Galm, MST FXX 2.0s, Xpress GripXero D1, de tuti van ami kimaradt
Most egy heavy modded Kezdetben egy műanyag mst rmx 2.0 lett átalakítva rmx 2.5 rs beastmode-ra, meg az usukani nge ami titán csavarokat kapott titán turnbuckle-t meg önzárós aktív difit.Sajnos az anyagiakat most az usukani nge váznál írtam excellbe
Mostani állapotában a Roller, elektronikával és a corolla karosszériával menetkészen 860 euro körül van aksi és táv nélkül, mivel a másikhoz már volt, az többe van jócskán.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest