- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2219 üzenetére
Nyaron voltam a TC6-tal 2-3 alkalommal RC palyan. Amikor lemerultek az aksik, megskubiztam, kik vannak a buggy palyan. 5-en voltak "profik", (nem azok, de latszott, hogy sokat koltottek a hobbijukra,) es ott 2 alu, 3 carbon alvazas buggy volt, mindben nagyon komoly cucc volt. Az egyik tarsasg nem allt velem szoba, de az egyik faszival beszelgettem, o azt mondja, meg tavaly valtott carbon vazra. Konnyebb, es merevebb, mint az alu. Ez van, amikor jo, van amikor meg nem annyira... lehet, hogy vissza valt alura.
Persze, lehet, hogy csak egy "hulye" eltalalta, most meg kiderul, rossz otlet volt. En nem tudom. Szerintem nem ereznem a kulonbseget... de ott van a fajasagi faktor benne. -
enginev3.0
félisten
válasz
Peaceliker #2221 üzenetére
Oké
Közben kéne valami tipp is hogy milyen csatlakozót tegyek az akksira mert tokom kivan hogy szét kell tépni a legtöbb csatlakozót
-
kimista
aktív tag
válasz
Peaceliker #2206 üzenetére
Nembaj, rendeltem másikat 7 dolcsiert, hálistennek nem draga.
-
kimista
aktív tag
válasz
Peaceliker #2204 üzenetére
Akk valszeg a board. Az a baj h egybe van az egész öntve, kb szetszedni sem tudom rongálás nélkül
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2200 üzenetére
Meg próbálom úgy tárolni ahogy mondtad hátha az a gond.
De valamiért nagyon lassú az autó neki nem megy 30 cal de biztosan nincs össze hangolva a táv ,vagy a szabályzó más módban van.
qqzs
Az a helyzet hogy a motorról csak olvastam,az annak jó aki ideg és szívrohamot akar kapni a szerelgetés miatt.Még nem láttam élőben
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2197 üzenetére
A szabi az jó mert 3,8 ra állítottam ,és annyi is,mértem,és a csipogó az mindig benne van a kocsiban ugye azt meg 3,8 V ra szoktam,csak kevesebbre lehet állítani.
Valószínű a tárolással lesz akkor a gond,de mondjuk ha az idő engedi akkor minden nap használom.De fel is töltöm mindig ha lehűlt,lehet kell másnapa töltő sem tölti túl azt is mértem ,gyorsan töltöm?amit a töltő enged,vagy ilyen szarok .
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2195 üzenetére
Ja vágom,pedig van ebből a szabályzóból 2 db is meg ugye a motor,igazából nem foglalkoztam vele.
Én az aksikkal vagyok hadilábon,Turnigy 3,8 as 25-35C vagy 5 ször használtam olyan púpos hogy nem fér be a helyére,pedig kemény tokos,be van állítva a szabályzó hogy ne merítse túl ,egyszerűen nem tudom mi a baj.
A másik az még tőled van azt hiszem Zippy 5000 20C azt már 1 éve használom most már picit látni hogy kezd emelkedni az oldala de ezt már vagy 50 szer töltöttem.
Most vettem LRP 5000 30C aksikat kíváncsi vagyok meddig bírja.ez a töltőm lehet nem jó??
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2193 üzenetére
Be lehet állítani valahogy ha a gázt elengeded fékez vagyis megáll a motor,azt hiszem a különböző hangot ad ki vagyis pittyeg ,ha hajó üzem módban van akkor van az hogy mész előre és rátolod a hátra menetet és el is indul úgy hátra hogy lendület viszi előre ,de már hátra forognak a kerekek ,a beállítás nem lehet jó .
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2162 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2164 üzenetére
Van 1/18-as gépem, de túl könnyű, ha lassan megyek, uncsi, ha gyorsítok, elpattog, felborul. 3 éve elő sem vettem.
-
kimista
aktív tag
válasz
Peaceliker #2123 üzenetére
igen, difi az. most jutottam el odáig h szétszedjem. konkrétan a belső fogaskerék már le van darálva. wtf? ez ennyire silány minőségű műanyag? lehet vmivel megakadályozni? Kihézagolás mit jelent?
-
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2147 üzenetére
Na jo van igy jartam, es a tobbi kerdes?
Flash sale van a959re GB-n
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #2140 üzenetére
Inkább a wl 915 ami jobb kezdőknek gyakorlatilag a wl 912 alkatrészeiből épül fel csak az egész váz műanyag a 912 nél viszont azért a fő elemek fémből vannak,ezért a legendás strapabírósága a 931 az kisebb és nehéz repülni .
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2131 üzenetére
T csatiról egyik helyen 60, máshol 45A-t írnak. Hivatalos állásfoglalást nem találtam.
Hxt 4mm 93A-t tud elvileg hk spec szerint.
T csatira gondoltam én is, de hurka lehet a 45A.
Ha viszont feketedik nálad, akkor lehet, hogy tényleg 45A-t tud "csak". -
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2128 üzenetére
Hat sutni nem lehet de hideg is van
nyaron biztos mas a moka
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2125 üzenetére
Jol nez ki, koszonom!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2123 üzenetére
Kyosho Inferno buggy (robbanomotoros verzio villamositas).
A motor meg SKALAR 8- 2100 BL-Motor sensored. Ilyesmi, csak meg nem a V2 verzio. -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2109 üzenetére
Köszi!
-
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2109 üzenetére
Az azert eleg furcsa hogy ket gyari auto amire azert koltenek tobbet mert erossebb azert nem hasznalhato mert erosebb.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2103 üzenetére
Körbenézek hátha .
Kerekek hogy működnek?
Szabvány méret a felni, vagy ahány fajta annyi méret.
Vrx-hez akarok beszerezni olyan gumit ami rámegy, hogy legyen tartalék.
Wltoyshoz is akarok idebentre drift és onroad kereket. Bg-n van ~7$-ért 4db kínai drift kerék, vagy inkább felni + pvc csövet válasszam? -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2101 üzenetére
Öcsi a kocsija alá ment volna vele, naná, hogy kitolta hátrafelé őket. Mondjuk jobb mintha törne a tartó.🤓
Wltoys-ba akkor reális lehet a 250-es. Honnan szoktad venni? 1600-as fuvart nem fizetnék magyar beszerzésnél. -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2073 üzenetére
Köszi!
Belekóstolok, ha érzem a határait, akkor csere. ☺ -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2070 üzenetére
Köszi!
Ha már szóba jött a táv...
Melyik típus ami elég jó és nem horror összeg?
Latecy terén pl.
Gt2 van, de most épp gariban, mert kormány kitérés állítása közben megszorult a poti.
Ha húzós, akkor marad a taranis, csak pisztoly táv feelingesebb autóval. 😀 -
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2070 üzenetére
Koszi, erre gondoltam a szenzorosra. Azt hittem ezek mar tudnak tobb szabvanyt es menubol allithato hoyg milyen vevot akarok iranyitani
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2061 üzenetére
Rendes 540-es méretűt. Szenzorost.
Sylkánál / Jakomodellnél valami yaki modell vagy hasonló hangzatú cuccot árulnak. Nem tudom melyik a jobb.
Trackstar 21k, a másik itthon 26 ezer Huf.Kimista: enyém is, de az még nem jelent semmit. 50-50%.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2058 üzenetére
Leírtam a felső hsz-ba nagyjából mindent.
Trackstar 13,5T BL kit jó lenne hozzá, vagy van hasonló árban jobb?
Belső áttét kb 2,9
Kerék átmérő 120mm.
Spur és pinion 65 és 17 fogas.Kimista: Vám elé állítva, vagy a vámraktárba szállítva?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2055 üzenetére
Köszi!
Elvileg 11,2:1-et írnak a Sword-höz, de jó lenne tudni a hogyan-t is.
Spur- pinion - hajtómű- tányérkerék arányból számolod ki?
Manualban 11,1:1 van. -
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2050 üzenetére
Hu en meg vadnyugat stilusban csak nyomtam eddig tovig neki porban fuben betonon. most meg elbizonytalanodtam
ha nem csinalom meg ezeket akkor mit fogok tapasztalni hamarosan?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2050 üzenetére
Köszi!
Hézagolást meglesem, de nincs itthon.
Spurt és telóolajat rendeltem még mellé. Ha a difit hézagolni kell majd rendelek valahonnan.
Kicsit böhöm dög, sct ami kinézetre tetszik, de a kasztni alá szórja a port, így kicsit ódzkodtam tőle, ezért lett sword. ☺ -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2048 üzenetére
Kösz az infót!
Innentől én is használtat veszek, de az elején nem akartam szívni egy leharcolt géppel rutin nélkül, ha belefutottam volna.
Motor bejáratáson és a csavarok meghúzásán kívül van valami teendő vele az elején? -
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2039 üzenetére
Jo a marketing. De a cuccok se rosszak. A tomitett hajtaslanc eleg jo dolog.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #2037 üzenetére
Nalam az E-Revo a favorit.
-
qqzs
őstag
válasz
Peaceliker #2032 üzenetére
Ezeknek a himoto traxxas autoknak mi a beszerzesi forrasa? csak arak ra lennek kivancsi. Ezt a brushededet amit elobb linkeltem egy egy 1/12 es brushlest azert vettem hogy kiprobaljam de mar az 1/16 tol is megvolt a wow effektus
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1968 üzenetére
okok koszonom mindkettotoknek a tippeket!
akkor majd ezek utan az lesz
koszonom! -
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1968 üzenetére
En Traxxas e-revot vennek.
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1961 üzenetére
koszonom!
lehet elsiklottam felette de nem lattam, hogy emlitettel volna valamilyen gepetha megteszed, akkor legkozelebb majd olyat keresunk
koszonom a segitseget!
b. -
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1951 üzenetére
koszi azt hittem, hogy azert kicsit tartosabb...hogy nem elso hasznalat utan tores lesz belole...
koszi a valaszt azert. -
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1948 üzenetére
Köszi
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Peaceliker #1943 üzenetére
Én is 3S lipo 2000mAh 45C akkut használok,eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve(Hetente ha egyszer felrakom tölteni és kb. 200mAh-t(3,9-ig) töltök bele az jó.
).
-
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1932 üzenetére
Igen, lehet van valami sumák. Ezt választottam: "Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Hungary $1.29"
A 9958 ilyen: [link] 4 csatis, mint v911.
Én valami 6 csatis walkerával kezdtem. Kár volt, mert felszállni nem tudtam vele. Aztán vissza koxra, majd NE solo pro. Ennél már nem léptem feljebb újra. Mára csak koax szórakozásból. -
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1930 üzenetére
Igen $1.30 a posta. Gondolom a pici súly miatt. Ilyet vettem 2db.-ot. Még egy névtelen, meg egy ilyen Turnigy van itthon. A xieda 9958 hagyatéka, amivel már nem is tudom mikor repültem. Meg volt egy 9998-as is de sajna méltatlan halált halt egy papír dobozban amire rá lett pakolva.
-
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1928 üzenetére
Nem, nem a kis koax heliről van szó. [link]
Köszi a tippet az eu raktárról. Eszembe sem jutott. Így $4 a két aksi postával. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
Peaceliker #1922 üzenetére
Back order van. Jelenleg csak a piros elérhető az 80EU + szállítás: (International (Registered) Air Mail 751g - 1kg EU16.90) + áfa.
40 000 körül áll meg. -
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1917 üzenetére
Elôször 6 csatornán kezdtem, onnan 7-re váltottam. Most valami 9-10 csatornáson gondolkodom... de egyikek sem tökéletes...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1915 üzenetére
Hát, azért nem baj, ha van 6 csatorna, akkor egyre rámehet a headless mód, meg egyre a gyro gain.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Peaceliker #1893 üzenetére
Problem? Építős topic, leginkább racerekről van szó, így én nem szoktam követni.
-
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #1895 üzenetére
Az a gond az Rc fórummal hogy ha nem 300 ezertől kezdődik az autód,vagy bármid akkor ne is kérdezz, mert nem értesz hozzá hiszen csak 100 ezres kocsid van és ...... vagy,durván ennyi .
Csak olvasgatni jó,néha találni jó helis autós videót,ne hogy hozzá szólj valamihez,mert ezt te nem tudhatod.
Itt meg kevés az aki szórakozik ilyen autókkal helivel vagy bármivel. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Peaceliker #1893 üzenetére
Oké hogy ez vegyes de régebben is irogattam de helikről szó nem volt csak autók főleg
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1885 üzenetére
3 cellás akku akkor hogy vannak az értékek? Kisütni esetleg imax b6 ha igen mekora értékre àllitsam? Sajnos a télen feltöltve pihentek 20 fokban most fel van töltve 12, 53volt egy toltesre vàr abban van 11, 5 volt
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1868 üzenetére
Reptettem addig míg le nem tette a gépet feltöltöttem 2700mah az akku és csak 1300egységet tolt bele most akkor? haldoklik 1 éves akku. Mitévő legyek?
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #1880 üzenetére
Ez az oldal megbízható?
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #1870 üzenetére
Egyedileg csinálnám. de ha van valami össze rakott masina akkor azt átalakítanám.. És miket ajánlanál ezekből: Távirányító, hozzá tartozó vevővel, motor és szabályzó? illetve melyik jobb kefés vagy brushless?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1866 üzenetére
Hàt anyita nem zavar mert vissza jön a kép. Másik fura dolog amire ma lettem figyelmes imax b6 töltöm valahol azt mondtak olvastam hogy tároló töltést alkalmazam mior nem haszn. Mióta az meg volt azóta ha töltöm charge nem megy bele annyi egység mint előtte . Mi lehet a gond hogy toltsem. Elvileg ugyananyira meriti le a dron mint előtte mert jelzi hogy szaljak le.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1862 üzenetére
Az a fránya kar volt elállítva a távirányítón azért ment hátra kamerát is levettem ugyanazt csinált aztán mondom akkor piszkáloma távot és ott volt a hiba 2literes vizet felvitte akkor az 53grammos kamerával is bírnia kellene.
Ez a gép elég nagy és nagy hely kell a forduláshoz ha kisebb propelereket kapna akkor kisebb hely kellene neki vagy ez órási hülyeség? -
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1860 üzenetére
Ja kitalálok valamit kell valami ezermester aki majd segít benne, így volt a legegyszerűbb felszerelni 1 lyuk lett fúrva.
De nem értem elől van a súly a kamera miért hátra indul el? -
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1858 üzenetére
Láttam youtubon videot róla 2literes flakont felvitte, de így belegondolva üres volt. Keresem a filmet de nincsen meg még. És a távirányiton beállítani hogy okés legyen 1 helyben lebegjen úgymond?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1856 üzenetére
Kifejtenéd részletesebben ezt a balanszolva felpakolást köszi.
-
hszilard666
veterán
válasz
Peaceliker #1851 üzenetére
Fakit. Azért köszi a választ.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1848 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm a felvilágosítást!
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1844 üzenetére
Nagyon tudatlan vagyok RC ügyben... Előre is bocsi, a most következő kérdésemért
Ha az akku feszültség magasabb, akkor nagyobb lesz a motor fordulatszáma is???
(azt hittem, hogy az ESC az akkutól kvázi függetlenül ad feszültséget a motornak) -
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1844 üzenetére
Storage tároló töltésen van az aksi azon próbáltam. Nem töltöttem még fel mert sopronba 2hétig szelet mutat ugy hogy nem tudom mikor szállok fel.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1842 üzenetére
Kis leírása 7-15v közé írja. Drónon van ez a 12 volt kimenet de csak 11.45 ad le ugyan úgy mint a balancer. Nehogy ráolvadjon ez a műanyag fólia. Akkor valahová felrögzítem. Meg fixre a vezetékeket nehogy a propok letépjék.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1835 üzenetére
Ezt a privit akku ügyben elküldheted nekem is köszi jó tudni mi hogy működik.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1831 üzenetére
Akkor a MT-re veszek truggy kereket és kasztnit és kész? Azt hittem több az eltérés.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1813 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1825 üzenetére
Ezekből melyiket vennéd? Az 5000mah vagy inkább az 5200-ast? Árban nem sok a különbség viszont a C értékben igen, ami ha jól olvastam akkor később jól fog jönni brushless motor váltásnál.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1823 üzenetére
Pl a kerekek vagy a gátló ami tuti jó a enyémhez. Jut is eszembe, a kerék csavart mennyire szabad meghúzni? Van egy pont vagy csak úgy érzésre?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1821 üzenetére
Nem akarom eladni, mert ahogy nézem kompatibilis a himotoval. Gátlókba csak olaj kell és szerintem jó is. Vésztartaléknak jó lesz, ha esetleg töröm a jelenlegit, vagy a gyerek töri. 😎
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1819 üzenetére
Szép kis gyűjtemény. Nekem volt egy syma x5c drónom, de a repülés valahogy nem jött be.
Évekkel ezelőtt már volt egy rc-m, de az kimúltElőször a lengőkar tört el epoxival javítottam, majd a lökős tört, végül a szabályzó. Ekkor tettem félre. De ma szüleim padlásán megtaláltam. Fogalmam sincs milyen típus lehet.
Ezért is vettem ezt a Himotot mert hasonlít a régire amit szerettem.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1817 üzenetére
Köszi, te mit hajtasz amúgy?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1815 üzenetére
Értem, bár a motor csere kicsit később lesz. Előbb inkább akku és töltő. Ismerősöm airsoftozik és neki van egy imax töltője azzal tud mindent tölteni, azt egyenlőre elkérem tőle. Milyen akkut javasolnál ami a későbbi motorhoz is megfelelő lenne? Ez az imax töltő megbízható cucc?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1813 üzenetére
[link]
[link]
Elsőre ezt a két szettet néztem. Program kártya mire jó, motor tulajdonságait lehet vele állítani.
Egyenlőre nézelődők csak előbb úgy is akku és töltő kell. Illetve alin van rengeteg futómű alkatrész alumíniumból fillérekért. Ezeket érdemes , ha esetleg váltok komolyabra akkor az alkatrészek kompatibilisek? -
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1810 üzenetére
Nem veszem bántásnak
Igazából amikor szolgálatban vagyok akkor használnám, salakon pályan. Használtan vettem, a hatszög az aluból van, illetve 9kg szervo van benne. Nem célom a versenyzés. 30 EUR körül már vannak brushless szettet aliexpressen. Vagy inkább valami használt itthon? Akkuk közt vannak kerülendő márkák vagy típusok? -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1795 üzenetére
Ha terep mellett döntenék, ajánlanál kérlek arra is!? Tehát ami azszfalton HPI sprint az mi terepen?
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Ok. Köszönöm szépen a segítséged!
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1804 üzenetére
Akkor próbáljak meg 1 ilyent [link] ?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1798 üzenetére
És mi van akkor ha a balancer csatlakozóról hajtom a kamerát meg az adót és nem kell plusz súly vagy az is bezavar?
-
válasz
Peaceliker #1800 üzenetére
egyet értek
-
válasz
Peaceliker #1798 üzenetére
de ott azért kérdés is, hogy min keresztül jön ki a 12V? Lehet valami pi**a fesztabon át, ami egyből elfüstölne a terheléstől.
De tény, hogy egy LC filter megoldja ha jó -
stifi82
aktív tag
válasz
Közbe megmértem 12 volt jön ki rajta. Hogy érted az akkurol való tàplalast? 2 akksit vigyen?
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1791 üzenetére
Mint ez például?
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1789 üzenetére
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1787 üzenetére
Mindenképp elektromos 1:10-es kisautó. Talán aszfalt. Max. 25000 Ft-ot szánnék rá.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peaceliker #1785 üzenetére
Segíts kérlek! Mi a különbség a q széria és egyéb szériák között és melyik nem "játék", ami elektromos?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1781 üzenetére
Addig eljutottam hogy youtubon szereztem be videokat még zsír kell majd aztán megburitom. Zsírt meg szerzek valahonnét.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1779 üzenetére
Ez az amit nem merek be vállalni nagyon bonyolultnak tűnik öcsémmel néztük hát.......
És mit raksz a difibe olajat vagy zsírt? Meg milyent?
[link] -
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1775 üzenetére
Nem tudom hol megnézni. Vagy ezeken van valami kémlelő nyilás mint az mtz-n?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1753 üzenetére
Kicsit guberáltam mit szóltok hozzá? Elvileg a gépemmel kompatibilis.[link]
-
válasz
Peaceliker #1745 üzenetére
10m-t, emelvényen állva tuti tud. Én terepen mentem vele, és ott nem muzsikált szépen, pedig én is hangolt antennákkal (spironet) és Fatshark 600mW adóval próbálkoztam
250-re is 1,2-t raktam, egy ilyet ás elég szépen muzsikált
parrot-ból próbáltam egyszer egy 1,5W-osat, szintén 5,8Ghz-en. Hát ott sem volt gond a fákkal, bokrokkal, de valahogy én mindig 1.2 párti voltam.
stifi82 Itt alink
http://fpvvoyeur.at.ua
Krisztián nagyon sokat kísérletezett vele, nagyon bevált cucc. nincs bluescreen, normális a felbontása, szóval nagyon ott van. -
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1740 üzenetére
levettem a kereket szerintem tengely okés a kerék üthet picit hát néztem hát tényleg elég lepájszerolni róla komplett kerék lesz amúgy ilyent akarok drónra meg ha ugy van az autóra is[link]
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1724 üzenetére
Igen, de a gumi kereket tapadasjavitoval illik hasznalni, 1/10-en legalabbis. Ez a "gyari" kerek viszont ha jol latom driftre van, szoval kene valami csere. Tudtok valamit javasolni?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1718 üzenetére
Szivacs kerék kéne rá, de 4WD-re nem találok.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1718 üzenetére
köszi!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1685 üzenetére
Egy rovid idore elcsabitott a Banggood. Egesz jo ajanlat volt a SINOHOBBY Mini-Q5... de vegul is sz..pattak kicsit, hogy nem ugyan az a PaPal cimem, mint ahova a szallitast kertem.
Szoval, vegul a Turnigy lett, a Hobbyking-tol, brushless szettel, drift gyro-val, (amit nem tudom, hogy mit jelent,) pot aksival, meg expressz FedEx-szel. A vegosszeg meg 141 US$. (Ez egy kicsit tobb, mint a Banggood, kb 4-5 ezerrel.)
A kollegam verszemet kapott, ugyhogy vesz egy Atomi mods AMZ001-4WD Touring Car - RTR szetet. Hat, kapaszkodnom kell.
Szoval, kene nekem szivacs kerek, a jobb tapadas vegett. (Kanyarsebesseg, jobb gyorsulas... mert a tobbiek sokkal jobban vezetnek nalam, kell valami elony.) Szoval, tudtok ilyet ajanlani nekem?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1705 üzenetére
Igen, de az tutira viszi a gyerek vontatast, mert a sajat szememmel lattam, nem videon.
Olyan kisebb fajta lenyt gondolom egy kisebb 1/10 gep is visz... de olyat nem lattam, vagy probaltam. Meg az otthon levo mar 60 kilo, ahoz jo nagy kocsi kell, hogy vigye.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1695 üzenetére
Erről lenne szó:[link]
-
stifi82
aktív tag
válasz
Peaceliker #1692 üzenetére
Köszi a jó tanácsot brushless motorosat akarok venni ugy tudom azok tartósabbak. Van 1 drónom azt jó lenne eladni.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1685 üzenetére
Jol nez ki, es nem is veszes az ara. Kar, hogy csak a nemzetkozi raktarban van. Jo sokara er ide...
Koszonom szepen! -
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #1598 üzenetére
Igen néztem már azt a tipust,régebben .
Azt tudom hogy a [link] innen rendelik a modell boltosok de az istenért nem találom az alkatrészeket . -
zolisx4
őstag
válasz
Peaceliker #1583 üzenetére
Az a gond hogy a HK en nem látom át az egészet,lehet én vagyok a vak vagy valami de én nem találok annyi autót mint amennyire szeretik a HK ,amiket most ott látok azok nem nagyon nagy előre lépés ,technikai szempontból ,az árakat nézem abban előre lépnék mert drága .Na mindegy keresgélek.
Most egy aksi kéne másik 5000 körüli és nem olcsók vagy rossz helyen nézem.Ja meg egy töltő sem ártana mert,a süket fejemmel eladtam a 450 helivel a töltőmet most meg ezekkel a szar töltőkkel kínlódom 6 óra még feltöltődikÚgy olvastam ha a megfelelő keverékű üzemanyag van a nitrós motorban nagyon sokáig bírja,a természetes elhasználódás elég hosszú folyamat,nem véletlenül drága az üzemanyag .Amúgy a benzines sem rossz de az büdös ugyan az mint egy fűnyíró .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged