Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Doki-HUN1978 #1811 üzenetére

Nos, gondolom szintén döntő tényező az ár. Belép szintű a feljebb említett himoto/hsp/maverick autók. Már modell autó, nem játék cucc, de kis pénz, kis foci. :) Illetve vrx/ftx autók is hasonló szinten vannak, hasonló árban, megvehetőek, még újonnan is (40 körül vannak rtr).
    Illetve hpi firestorm van néha jó áron, mondjuk az 2wd, irányítani alacsony tapadásnál tré, ha tapad sima liba :)

(#1812) bull84ghia

Na, akkor a fontos tuningok meg is vannak, helyes :)

Nem is versenyzésre gondolok, én sem versenyzek, csak meguntam a sok szerelést, meg hogy az ember nem meri tisztességesen odakenni neki, ezért váltottam feljebb (meg mert ahogy írtam, ha épkézlábra akarja az ember összerakni, akkor a drágább olcsóbb tud lenni).
    De ettől függetlenül, ezt sem kell kidobni, hajtható csak nem kell rá sokat költeni sztem. Ha csak kis bohóckodásra kell jó így (max egy bl bele), ha komolyabb kell, akkor csere.
    Dobj linket melyikre gondolsz alin, hobby fans/mate/power cuccok megvehetőek, nem túl combos, de ebbe nem is kell, legalább nem eszi meg hamar az autót. :) Hobbywing kopik amúgy. Ami még 15e körül van ebayen az a leopard szett, prog kártyával. Jah, olyan 3500kv körül nézz bele, 300 kevés lehet, 4000 fölé meg nem mennék, mert megsül a motor. :)

Új hozzászólás Aktív témák