- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
SoulReaver #3958 üzenetére
off:
Mivel készült a felvétel?
on -
ratkaics
senior tag
válasz
Necronom #3791 üzenetére
Nekem egy ilyen, egyszerűbb gépem van. De a motort meg az ESC lecseréltem tavaly.
Itt van a vevőről is kép. -
ratkaics
senior tag
válasz
Necronom #3787 üzenetére
Az akksit most vettem a hobbyking-en: Turnigy 5200mAh, 2S, 7,4V 30C.
Szerintem ezzel nem lehet gond. Az ESC-t és a motort tavaly vettem, kb. 5-6x volt használva a gép, mert tönkre ment az akku és utána nem foglalkoztam vele sokáig... -
ratkaics
senior tag
Erre valakinek valami ötlete?
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Van egy "egyszerű" monster truck-om, ami egy ideje nem ment, mert tönkrement a hozzá való akkum (felpúposodott
) Most nagysokára beszereztem egyet, de valami nem az igazi. Az autó nagyon lassan rángatva halad előre a fesszabályozó és az akku kábelei pedig melegszenek. Mi lehet a baj? Tönkre ment az ESC, vagy a motor, vagy csak az ESC beállításával lesz valami gond? A képeken látható moci és ESC van az akkura kötve.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1848 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm a felvilágosítást!
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1844 üzenetére
Nagyon tudatlan vagyok RC ügyben... Előre is bocsi, a most következő kérdésemért
Ha az akku feszültség magasabb, akkor nagyobb lesz a motor fordulatszáma is???
(azt hittem, hogy az ESC az akkutól kvázi függetlenül ad feszültséget a motornak) -
ratkaics
senior tag
Ha elfér az autóban a három cellás akku, akkor érdemesebb azt venni, ugye?
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Autóhoz szeretnék venni LiPo akksit. Olyan 5000mAh körüli kapacitással. 2 cellás érdekelne. Milyet ajánlotok?
Sajnos a mostani "felpúposodott". Nem tudom mit csináltam rosszul, mert igaz, hogy már két éves, de kb 15-20 alkalommal volt használva. Arra mindig figyeltem, hogy ne merüljön le, de még is tönkre ment. Most fel lehet tölteni, de nem sokat megy vele az autó, csak néhány perc és lemerül.
Köszi előre is a segítséget!
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1718 üzenetére
köszi!
-
ratkaics
senior tag
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A linkeken látható autóm van. Szeretnék rajta upgrade-et végrehajtani egy Brushless szettel.
Milyet javasoltok? Komplett szett érdekelne:motor, ESC, programozó.
Bementem egy RC-s boltba ott javasoltak egy ZTW típusú szettet, azt sajnos nem tudtam megnézni, hogy hány amperes volt, de a motor az 33xxKV-sSzerintetek?
Bocs, ha láma a kérdés, de eléggé tapasztalatlan vagyok a témában.
Köszi előre is minden segítséget!
Csaba
-
ratkaics
senior tag
Alapban úgy működik a fék, hogy ha gurulásból előre tolom a kart, akkor lefékez az autó, de nem indul el hátra felé, csak, ha visszaengedem alaphelyzetbe, és újra előre tolom. De ha ez pl. egy enyhe emelkedőn (vagy lejtőn) van, akkor 10-ből 9-szer nem indul el hátrafelé az autó.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1010 üzenetére
Az akku, amit az autóhoz kaptam 1800mAh-ás.
A motorrol esetleg tipp?
Illetve az miért lehet, hogy nem mindig akar tolatni?
Köszi!
-
ratkaics
senior tag
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #1002 üzenetére
A LiPo akksim 33C-s...
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #996 üzenetére
Köszi!
-
ratkaics
senior tag
válasz
Peaceliker #983 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a segítségeket.
Az van, hogy kaptam egy autót, amiben 7,2V-os 1800mAh-ás NiCd akku van, de nekem van még otthon egy repcsiből egy 7,4V-os 2200mAh-ás LIPo akksi. Gondoltam, esetleg "kvázi" beruházás nélkül lehetne két akkut használni az autóhoz. Igaz akku formája nem egyforma, de a rögzítést szerintem meg tudnám oldani. Azt viszont nem szeretném, ha tönkremenne a LiPo akku, mert kb 15x volt feltöltve, aztán összetört a repcsi
.
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A gyári Ni-Cd akku helyett egyszerűen tehetek be az autómba egy Li-Po akksit? Mármint nem kell szabályzót vagy bármit cserélnem? Mondjuk ami van akkum, az repcsiben volt, de gondolom ez nem probléma....
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged