- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone85
újonc
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült a config.txt be beállítani az 1920x1080as felbontást és így tökéletes. A saját képernyő beállításnál 0Hzes képfrissítést látok de ezzel már együtt tudok élni.
-
Milestone85
újonc
válasz
AlienM #34356 üzenetére
Nem igazán állítgattam eddig a config.txt leírnád Nekem mit állítsak be? Egyedül az overscant kapcsoltam ki de az nem hozott megoldást. 4Kra hogy kell állítani? Vagy bármi másra? Illetve nemtudom olyan a kép ha mozgás van rajt mintha tényleg alig lenne képfrissítési frekvencia és így látom a gyors mozgásnál (pl terminálba frissítés alatt) a lagot.
-
Milestone85
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdőként szeretném a segítségeteket kérni. Életem első pí vásárlása megtörtént ( Rpi 4B 4GB) valamiért néha eldobálja a wifi kapcsolatot, és TVn használom de nem tölti ki a képernyőt. (Samsung 4K) elmondaná valaki nekem hogy mit kéne a config.txt be beállítanom? És minden egyebet amivel érdemes kezdeni. Kali van fenn rajt és nem nem script kiddie hackelés gyanánt. Debiant használtam már elég sokat de rpihez lövésem sincs bevallom. Bármi tanács és leírást megköszönök. Web böngészőn keresztül pl YouTube nagyon laggol és a képernyő beállításnál 0Hzet látok és nem is tudom változtatni. előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen notebookot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest