- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
azbest #11543 üzenetére
Product : 832-6274
Message: The News newspaper wrote that Windows 10 OEM will be on it. Is this true?
-------
Dear Mr. LámaZ,
The Raspberry Pi 2 Model B, with stock no. 832-6274, does not run on Windows software. The raspberrypi.org is working closely with Microsoft to bring the forthcoming Windows 10 to Raspberry Pi 2. Please refer to www.WindowsOnDevices.com for the latest developments on Windows Developer Program.
Köszönjük visszajelzés.
Kind Regards,
-----
OK, de én addig ebbe a projektbe nem vágok bele, amíg nem tudom futtatni rajta a Microsoft Word 2010-et.@ (#11602) cigam
Összefoglalóba be kell tetetni! -
LámaZ
addikt
Na, ha átcsalogattatok ide, a másik topikból, akkor azt mondjátok meg nekem, hogy miért nincs VGA-csatoló?
Állítólag ez a kütyü fejlesztőknek készül, de könyörgöm, a fejlesztők monitorokat használnak, nem tévéket. A legtöbb monitoron meg nincs hdmi-bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest