- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
..."Na, ezért nem veszek én egyelőre Raspberry Pit-t. Nem fogok kínlódni"...
LámaZ,
az összes szakmai topikra jellemző, hogy az a 1000 ember, aki boldogul, legtöbbször csak olvassa a topikot vagy még ide sem téved. Az az 1 viszont akinek valamilyen nyűgje van, ír és itt kér segítséget.A topikok már csak ilyenek, messzemenő következtetéseket ez alapján bármiről levonni, szerintem teljesen felesleges...
-
anonym1s
őstag
Hali.
En total analfabeta vagyok a linuxhoz de 10 perc alatt beuzemeltem medialejatszonak az alabbi leiras szerint, ami az openelec wiki oldalan van, a windows ful alatt. Hiba meg mindenben van, nem csak a raspberryben.
1. Download Disk Imaging Software http://sourceforge.net/projects/win32diskimager/
2. Download the latest OpenELEC Image http://openelec.tv/get-openelec
3. Extract the image using the freeware tool 7zip.
4. Insert your USB Stick into your system. It should appear as a new drive letter.
5. Extract the image so you have a file ending in .img
6. Extract the disk imager software and run Win32DiskImager
7. Select the image file and verify the destination drive letter is correct, then click write.When it is finished you can safely remove the card the USB Stick by right clicking on the drive in windows explorer and selecting eject.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged