- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
..."Na, ezért nem veszek én egyelőre Raspberry Pit-t. Nem fogok kínlódni"...
LámaZ,
az összes szakmai topikra jellemző, hogy az a 1000 ember, aki boldogul, legtöbbször csak olvassa a topikot vagy még ide sem téved. Az az 1 viszont akinek valamilyen nyűgje van, ír és itt kér segítséget.A topikok már csak ilyenek, messzemenő következtetéseket ez alapján bármiről levonni, szerintem teljesen felesleges...
-
anonym1s
őstag
Hali.
En total analfabeta vagyok a linuxhoz de 10 perc alatt beuzemeltem medialejatszonak az alabbi leiras szerint, ami az openelec wiki oldalan van, a windows ful alatt. Hiba meg mindenben van, nem csak a raspberryben.
1. Download Disk Imaging Software http://sourceforge.net/projects/win32diskimager/
2. Download the latest OpenELEC Image http://openelec.tv/get-openelec
3. Extract the image using the freeware tool 7zip.
4. Insert your USB Stick into your system. It should appear as a new drive letter.
5. Extract the image so you have a file ending in .img
6. Extract the disk imager software and run Win32DiskImager
7. Select the image file and verify the destination drive letter is correct, then click write.When it is finished you can safely remove the card the USB Stick by right clicking on the drive in windows explorer and selecting eject.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged