- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbhuinfo
tag
Pi4 esetében 1,5 A-nél többet nem sikerült még mérnünk, teljesen kihajtva sem (periféria nem volt mondjuk). Ha ezt használod, akkor az üzembiztonság is megnő a szünetmentesség minden előnyével, plusz a betáp tartomány is 6-28V. Kábelre mi min. 0,5 sodrott rezet és lehető legrövidebb hosszot használjuk.
-
kbhuinfo
tag
válasz
Izeka82 #48350 üzenetére
Tudom, eső után köpönyeg, de hátha másnak is segít: szünetmentes.
Kérdésedre a válasz: dmesg és journal - vagy syslog mutatja, meddig jut el és mi lehet a probléma. A hibakeresés kevésbé kifizetődő általában, mint egy új, friss rendszer - szerintem. -
kbhuinfo
tag
válasz
PlatiaAmos #48268 üzenetére
Külső tényezők? Milyen upload-on mutatkozik a jelenség? Nem az éjszakai időszak sávszélességét korlátozza vmi sw vagy router vagy bármi más? Esetleg a környezet intenzív sávszél-terhelése befolyásol?
-
kbhuinfo
tag
válasz
ha3flt #47593 üzenetére
Pontosan. Viszont ehhez venni kell akksikat es cserelgetni is szaporan, mert szepen degradalodik. A szuperkondi meg orokos. Plusz az i2c-n is csucsul par eszkoz, ami a vonali kapacitast kepes elrontani, ha szeretned masra is hasznalni. Jobb azert, ha mindent hw-bol old meg a UPS.
-
kbhuinfo
tag
-
kbhuinfo
tag
válasz
wassermann #47086 üzenetére
Koszi! A tapasztalatok alapjan nagyreszt problema nelkul lehet igy is uzemeltetni. Neha megszunik a bootolasi lehetoseg, de ha nem kritikus, akkor csak egy flash, restore es koktel a medenceparton
-
kbhuinfo
tag
válasz
wassermann #47073 üzenetére
Akkor nalad nincs semmilyen szunetmentes megoldas uzemben?
Tobbiek? Ti mit hasznaltok?
-
kbhuinfo
tag
Csináltam egy piackutatást szakmai oldalról a raspberry pi UPS megoldásokra koncentrálva - azon belül is elsősorban szuperkapacitás alapúra, hogy ne kelljen az akksival bajlódni és tartós legyen, akár kültéren is. Kérlek lessétek meg és ha kimaradt volna valami, jelezzétek!
Raspberry Pi UPS megoldások
Előre is kösz a reakciókat! -
kbhuinfo
tag
OrangePI PC2 (H5) + samba + Transcend jetflash 32
-
kbhuinfo
tag
Kinőttem a pi-t, kéne valami erősebb, több rammal (4-8 mag, 2-4 GB). Néztem médialejátszókat, pi-klónokat, jetson tx1-et. Nyilván olcsóság és passzív hűtés fontos - mit ajánlotok? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest