- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
#79563158 #9558 üzenetére
Csak azzal nincs előrébb a pi gpio használatában.
A gertboard azért jó, mert mindenféle cucc rajta van ami a külvilághoz csatoláshoz kell, open collector driver, motor driver, stb.... és elég jól van dokumentálva mindnek a használata,mintaprogramokkal. plusz van rajta egy mikrokontroller is. Én is azért vettem, mert hasonló szinten állok mint a kérdező, és az rögtön világos lett, hogy gpio-n keresztül másodpercek alatt ki tudom nyírni a pi-t
-
Jim-Y
veterán
válasz
#79563158 #9558 üzenetére
Majd az is tervben van, de mivel már van egy PI-m amin ugyanúgy vannak GPIO pinek, ezért jelenleg feleslegesnek érzem venni egy Arduino-t pont ugyanilyen célra. Közben azért haladgatok, bár ellenállás hiányában még mindig nem raktam össze semmit, de legalább már egyik fórumtársunk volt olyan rendes és felajánlotta privátban, hogy nyugodtan kérdezhetek tőle, tehát nagy valószínűséggel nem fogom tönkretenni a cuccaim
-
bambano
titán
válasz
#79563158 #8920 üzenetére
egy darab usb portja van, minden azon lóg. a fórumok szerint még azzal is lehet gond, hogy szétválogassa a különböző sebességű perifériákat (usb1.1-usb 2.0).
ha egy gagyi kanócocskán megy bele az anyag (ethernet usb-n), és ugyanazon az egy gagyi kanócocskán csurog kifelé (usb-n diszk), akkor az nem lehet jó.
ez persze nem jelenti azt, hogy nálam kompromisszum-képesebb usereknek ne felelhetne meg, de én a magam részéről olyan tanácsot adok csak, amiben hiszek is. mint láthattuk, tökéletes torrent szervernek, majd később kiderül, hogy egy seeddel, stb. stb. a végén úgy lesz tökéletes torrent szervernek, hogy lesz egy három oldalas lista, hogy mit ne csinálj vele, és akkor jó. én nem szeretem az ilyen kókány melót, valamit vagy rendesen megcsinálok, vagy sehogy.
-
azbest
félisten
válasz
#79563158 #8875 üzenetére
semennyire sem hulladék, mivel nicsen hangchipje
PWM modulációval állítja elő a hangot, kb 12 bites minőségben és a tápfeszülség függvényében változó a zajossága is.USB hangkártyát sem ajánlanám, mert problémázhat. HDMI-ről lehet levenni rendes hangot például egy ilyennel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest