- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz
petty88 #36174 üzenetére
Neten meg kell nézni, de Buster alatt nem php7 van hanem 7.1 vagy 8, sajnos nem tudom. De a be linkelt leírás a többi csomag esetében is olyan verziót ír ami hibára fog futni. Szóval elég nagy szívás, sokat kell guglizni. Sajnos nekem a végére nem sikerült életre keltenem, így maradtam a Transmission-nél. De Fecogame, ha jól tudom feltudta telepíteni az rTorrentet Buster-re, így ő talán többet tud majd segíteni.
-
duffbeer
őstag
válasz
petty88 #36179 üzenetére
Ubuntus leírást használtam.
qbittorrentet használok windows-os gépen is.Pi4-en ezzel kezdtem, hibátlanul működött, amíg 500Mbit-re volt korlátozva a sávszélesség. Ekkor viszont egy 2,5"-os HDD volt rákötve, amit fizikailag sem nem tudott írni/olvasni ennél gyorsabban. Ha kikapcsoltam a korlátozást, felszaladt a letöltés, majd visszazuhant nullához közel. Ezt az egy hibát tapasztaltam, de a HDD lassúságának tudom be, nem a szoftvernek. Persze tévedhetek... Amint SSD került a Pi mellé, új rendszert is kapott, és transmission került rá. Ki kellene próbálnom qBittorrentet SSD-vel is, de még nem volt rá alkalmam.
-
golya87
őstag
-
duffbeer
őstag
válasz
petty88 #36174 üzenetére
A problémáidra nem tudok sajnos gyógyírt, hasonlókkal szívtam én is. Most transmission van fent, mert valamiért a visszaosztás sokkal jobb így, de lefele 150Mbit a maximum gigás neten....
Ami még nagyon szimpatikus volt a qbittorrent. qbittorrent-nox a csomag. Volt, hogy 100MB/s volt a letöltés SSD-re Pi4-el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest