- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Latitude
aktív tag
válasz
petty88 #36174 üzenetére
Neten meg kell nézni, de Buster alatt nem php7 van hanem 7.1 vagy 8, sajnos nem tudom. De a be linkelt leírás a többi csomag esetében is olyan verziót ír ami hibára fog futni. Szóval elég nagy szívás, sokat kell guglizni. Sajnos nekem a végére nem sikerült életre keltenem, így maradtam a Transmission-nél. De Fecogame, ha jól tudom feltudta telepíteni az rTorrentet Buster-re, így ő talán többet tud majd segíteni.
-
duffbeer
őstag
válasz
petty88 #36179 üzenetére
Ubuntus leírást használtam.
qbittorrentet használok windows-os gépen is.Pi4-en ezzel kezdtem, hibátlanul működött, amíg 500Mbit-re volt korlátozva a sávszélesség. Ekkor viszont egy 2,5"-os HDD volt rákötve, amit fizikailag sem nem tudott írni/olvasni ennél gyorsabban. Ha kikapcsoltam a korlátozást, felszaladt a letöltés, majd visszazuhant nullához közel. Ezt az egy hibát tapasztaltam, de a HDD lassúságának tudom be, nem a szoftvernek. Persze tévedhetek... Amint SSD került a Pi mellé, új rendszert is kapott, és transmission került rá. Ki kellene próbálnom qBittorrentet SSD-vel is, de még nem volt rá alkalmam.
-
golya87
őstag
-
duffbeer
őstag
válasz
petty88 #36174 üzenetére
A problémáidra nem tudok sajnos gyógyírt, hasonlókkal szívtam én is. Most transmission van fent, mert valamiért a visszaosztás sokkal jobb így, de lefele 150Mbit a maximum gigás neten....
Ami még nagyon szimpatikus volt a qbittorrent. qbittorrent-nox a csomag. Volt, hogy 100MB/s volt a letöltés SSD-re Pi4-el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest