Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
afi0903 #39641 üzenetére
A Pi gigabites kábellel, gigabites routerre kapcsolódik, ugye?
Bár nem feltétlen jelent problémát, és sokan azt mondják, hogy nem számít, nálam akkor táltosodott meg az SSD, mikor újrakonfiguráltam ext4 partícióra. Bár tényleg többen állítják, hogy nincs semmi gond az NTFS-sel sem, de azért mégiscsak ext4 dukál egy Linuxhoz.A másik gép nem lehet a ludas? Wifi azért nem olyan stabil, pláne 2,4 GHz-en. Én kipróbálnám úgy, hogy az a gép vagy LAN-on, vagy tutira 5 GHz-es wifin kapcsolódjon.
Nálam hálózaton legkevesebb 70-80 MB/s, de inkább jellemzően 90-110 MB/s megy. Az ne zavarjon össze, hogy én SSD-t használok, ugyanis gigabit LAN-on nem igazán jön ki az SSD és a HDD közti különbség. Szóval HDD-vel is kéne ilyen sebességnek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest