-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
UberMutant #48092 üzenetére
Van egy RPI-om, de legalább 1 éve nem nyúltam hozzá és nincs is nálam jelenleg. Kétségem sem volt felőle, hogy működhet, csak az érdekelne, hogy progamozói tudás nélkül munkára lehetne-e fogni a kis eszközt.
#48104 EmptyParadox :
Köszi. 9 dollár havonta? -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy ezzel a kis eszközzel megtudnám azt csinálni, hogy bizonyos honlapok változásait kövessem (árak monitorozása pl.)?
-
Troy.
addikt
Azon gondolkodok, hogy a telekomtvgo-t valahogy működésre lehet bírni RP-n?
-
Troy.
addikt
Külső merevlemezt mindenképp ajánlott ext4-re formázni? Az volna a legkényelmesebb, ha Windows 10 és Raspberry OS-ra csatlakoztatva is felismerné és lehetne rá másolgatni. Egy pendrive-val kipróbáltam a megosztást Raspberry-vel és sikerült, igaz csak ext4-gyel.
-
Troy.
addikt
Engem érdekelne, hogy ki milyen külső házat használ HDD/SSD-hez.
üdv.
-
Troy.
addikt
Ha az eredeti kábel (micro hdmi-hdmi) és a monitor közé teszek egy ilyen átalakítót, gond nélkül menni fog?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy egy külső 2,5"-os merevlemezt meg tud hajtani a raspberry pi 4 (külső tápforrás nélkül) gyári töltővel?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám, hogy mire képes a Pi, ezért gondolkodok rajta, hogy veszek egyet.
Zenelejátszó/mediaszerver/ stb. Ami viszont érdekelne, hogy pl. youtube-ot tudok-e lejátszani rajta? -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Raspberry PI 4 4GB verzió youtube-ot, twitch-et, netflixet probléma mentesen tud futtatni?
-
Troy.
addikt
Azon tűnődtem, hogy ezzel az eszközzel azt meg lehetne oldani, hogy lenne rákötve egy mikrofon, egy fejhallgató és viberen keresztül hívást bonyolítani?
-
Troy.
addikt
válasz
bencsikgab #14078 üzenetére
+1.
Engem is érdekelne.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
RPi-vel lehet netezni, youtube-ot nézni, filmezni zökkenő mentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest