- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
azbest #21364 üzenetére
a másik nagyobb kérdés, hogy asus 2A töltővel megy, ment szépen, kikapcsoltam, rádugtam egy kis winyót, elindult, szivárványozott, billre nem reagált, folyamatosan ment a szivárvány, aztán kikapcs (ki kell kapcsolni a különböző USB-s eszközök ki/be dugásakor?) Azóta, ha winyó nélkül kapcsolom be is szivárványozik, rendes, minőségi tápegység elvileg. Egy Logitech K400 vevője van rádugva, meg egy MCE távirányító vevője. Valakinek ötlet? Vagy melegszik? Vagy miért lehet ez? Remélem nem tettem tönkre az első órában...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest