- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi #19003 üzenetére
Mondom az én konkrét példámat: egyik kedvencem a StreamingSoundtracks.com, a másik pedig a SomaFM: Groove Salad. Előbbi a SHOUTcast2 kiegészítőn keresztül, utóbbi az állomás nevével fémjelzett kiegészítőn keresztül érhető el. Előbbi tök jól működik (kiegészítőn keresztül), utóbbi viszont valamiért az utóbbi időben már nem. Mindkettőnek van viszont honlapja, ahonnan letölthető egy-egy .m3u vagy .pls fájl, ami közvetlenül hivatkozik az állomások stream-jeire. Utóbbiakat letöltöttem, betettem a Kodi által is elérhető könyvtárba, így mostantól nem kell a kiegészítőkkel bajlódnom (ami egyébként egy 3rd party szoftver, és lehet, hogy egy hibás konfiguráció vagy verzió miatt nem képes hivatkozni a vonatkozó csatorna stream-jére), hanem a Kodi "Zene > Fájlok" menüpontjából egyszerűen rájuk bökök, és már hallgathatom is őket. Fapados, de a legbiztosabb módszer.
(#19012) gonorrea
"Bad request" és "Unknown kind" hibaüzenettel még nem találkoztam a YouTube kiegészítőnél, de a (#19018) tet által is említett "átírom sajátra a YouTube kiegészítőben lévő, még a fejlesztő által beállított és a világon minden más felhasználó által alkalmazott, épp ezért a kvótát erősen emésztő API kulcsot, valamint OAuth kliens azonosítót és titkos kulcsot" beállítást tegnap én is elvégeztem és azóta nekem sincs vele gondom. -
-
dugesz77
őstag
válasz
szasanyi #19003 üzenetére
Persze az addonok tökéletesen működnek. Próbáld ki magad is nyugodtan. Igazándiból mind a kettő hasonló elven működik csak mondjuk az addonból telepíthetőnél meg van csinálva a körítés. Adóknak ikonok,típus, ország,toplista szerint szétválogatva rendszerezve minden.
A saját m3u fájlokkal sem szokott gond lenni ott nem szűnnek meg a stream-ek mint mondjuk iptv-nél. Plusz ahogy írják lehet,hogy a addonba nem szerepel az a rádió amit hallgatnál akkor csak az marad.
Magyar nyelvű online addonoknak,kiegészítőknek itt a fóruma ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest