Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Mondom az én konkrét példámat: egyik kedvencem a StreamingSoundtracks.com, a másik pedig a SomaFM: Groove Salad. Előbbi a SHOUTcast2 kiegészítőn keresztül, utóbbi az állomás nevével fémjelzett kiegészítőn keresztül érhető el. Előbbi tök jól működik (kiegészítőn keresztül), utóbbi viszont valamiért az utóbbi időben már nem. Mindkettőnek van viszont honlapja, ahonnan letölthető egy-egy .m3u vagy .pls fájl, ami közvetlenül hivatkozik az állomások stream-jeire. Utóbbiakat letöltöttem, betettem a Kodi által is elérhető könyvtárba, így mostantól nem kell a kiegészítőkkel bajlódnom (ami egyébként egy 3rd party szoftver, és lehet, hogy egy hibás konfiguráció vagy verzió miatt nem képes hivatkozni a vonatkozó csatorna stream-jére), hanem a Kodi "Zene > Fájlok" menüpontjából egyszerűen rájuk bökök, és már hallgathatom is őket. Fapados, de a legbiztosabb módszer.
(#19012) gonorrea
"Bad request" és "Unknown kind" hibaüzenettel még nem találkoztam a YouTube kiegészítőnél, de a (#19018) tet által is említett "átírom sajátra a YouTube kiegészítőben lévő, még a fejlesztő által beállított és a világon minden más felhasználó által alkalmazott, épp ezért a kvótát erősen emésztő API kulcsot, valamint OAuth kliens azonosítót és titkos kulcsot" beállítást tegnap én is elvégeztem és azóta nekem sincs vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann