- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iOS alkalmazások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi #19003 üzenetére
Mondom az én konkrét példámat: egyik kedvencem a StreamingSoundtracks.com, a másik pedig a SomaFM: Groove Salad. Előbbi a SHOUTcast2 kiegészítőn keresztül, utóbbi az állomás nevével fémjelzett kiegészítőn keresztül érhető el. Előbbi tök jól működik (kiegészítőn keresztül), utóbbi viszont valamiért az utóbbi időben már nem. Mindkettőnek van viszont honlapja, ahonnan letölthető egy-egy .m3u vagy .pls fájl, ami közvetlenül hivatkozik az állomások stream-jeire. Utóbbiakat letöltöttem, betettem a Kodi által is elérhető könyvtárba, így mostantól nem kell a kiegészítőkkel bajlódnom (ami egyébként egy 3rd party szoftver, és lehet, hogy egy hibás konfiguráció vagy verzió miatt nem képes hivatkozni a vonatkozó csatorna stream-jére), hanem a Kodi "Zene > Fájlok" menüpontjából egyszerűen rájuk bökök, és már hallgathatom is őket. Fapados, de a legbiztosabb módszer.
(#19012) gonorrea
"Bad request" és "Unknown kind" hibaüzenettel még nem találkoztam a YouTube kiegészítőnél, de a (#19018) tet által is említett "átírom sajátra a YouTube kiegészítőben lévő, még a fejlesztő által beállított és a világon minden más felhasználó által alkalmazott, épp ezért a kvótát erősen emésztő API kulcsot, valamint OAuth kliens azonosítót és titkos kulcsot" beállítást tegnap én is elvégeztem és azóta nekem sincs vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest