Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz cigam #9970 üzenetére

    A keleti régióba szánt gyártmány piros nyákos szokott lenni és nincs rajta CE és FCC felirat, mivel ezek európai és amerikai tanúsítványok. Esetleg más a ram chip rajta, de a firmware mindegyikhez jó, az alapítvány támogatása kiterjed az összes változatra.

    Ezen kívül volt kis példányszámban kék nyákos is, amit marketing célból osztogattak, de nem árultak. A sima nyugatra szánt verzió az zöld nyákos. Régebben volt olyan kínában gyárott zöld nyákos sorozat, ami rev2-es volt, de még rev1-es stencilt használtak ónozáshoz ezért be voltak öntve olyan lyukak is, amik nem feltétlen kellettek volna (macerásabb felforrasztani plusz tüskesort). Meg ezek elég gyenge minőségűnek is tűntek (tele a nyák és az alkatrészek apró óngolyócskákkal, amik akár zárlatot is okozhatnak). A b+ sorozatnál nem tudom van-e észrevehető különbség a "made in china" és "made in uk" zöld verzió között.

    A nyugati boltokban britt és kínai gyárban készült zöld is előfordul, talán az rs componenstnek van több kínai gyártókapacitása.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák