Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70
    félisten

minek a médiatár?
    amúgy ez egy olcsó kis masina és pont a médiatár a gyengéje (nagyon gyenge a soc hozzá), lejátszani tökéletes, hiába fogod újraindítani akkor sem fog gyorsabban végigfutni
    kitallózod hálózaton az albumot és elindítod, ennyi
    a médiatárat mindigis csak csicsás baromságnak tartottam, már hosszú évek óta hálózatról fogyasztom a filmeket/sorozatokat/zenéket sima megosztással, erre bármelyik lejátszó tökéletes

Nem az a baj, hogy lassan fut végig a médiatár indexelése, hanem az, hogy miután végigfutott, nem engedi lejátszani a felvett dalokat.

A médiatárra pedig azért van szükségem, mert a mobiltelefonos "távirányítók" a médiatárból engednek válogatni -- márpedig éppen ezért vettem, hogy tévé nélkül, telefonról irányítható zenéje legyen a családnak, ami elvben simán megy neki.

Egyébként fel nem foghatom, hogy hol a hiba, vélhetően én csinálok valamit rosszul, mert kismillió helyen olvasom, hogy az enyémnél jóval nagyobb zenetárak is kiválóan működnek.

Mindegy, most nézhetek másik karácsonyi ajándékot, mert ezt a jelek szerint elbuktam, nem lesz működő zenejátszó a fa alá. :( :( :(

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák