- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Engem ez az usb ethernet dolog nem érint, nem tapasztaltam problémát. Illetve annyit, hogy a b verzión az usb árama 100mA-ra van korlátozva, és nálam az kevés volt a wifi modulnak, de azt egy aktiv hubbal megoldom, addig az ethernet portra dugtam egy elfekvő wifi routert, és hiba nélkül megy, nem szakad, nem akad, teljesen jó. Lehet hogy ha valami komoly szervernek akarnám használni akkor nekem is gondom lenne az usb-s ethernettel, de nem akarok egy 35 dolláros kártyaszámítógépet komoly szervernek használni
Igen mint írtam is, én is realizáltam, hogy nem lesz az odroid w-ből széria termék, mert a broadcom nem ad nekik el több ilyen procit. Ezzel együtt lehet hogy veszek egyet amíg van, mivel kompatibilis a raspival, ha nem lesz belőle több, én meg többet is csinálnék abból amit most tervezek, hát átezem raspira, legfeljebb nagyobb tok kell hozzá, meg külön áramkör az akkunak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest