Hirdetés
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
Hohohohó....

Nem tudom próbálta-e valaki, de szerintem ezt az analóg-usb videó feldolgozást el kellene felejteni!
SZERINTEM nem fog működni rendesen!
Nézzétek már meg egy usb-analóg digitalizáló stick minimális hw követelményeit! És ez csak a nyers erő.
Ott van még a pi csapnivaló usb kezelése. Szóval szerintem ez felejtős!Ami járható, az a pi-n történő videó lejátszás, ami szintén kompromisszumos! Az én tapasztalatom szerint max 720p, ami még jól működik, de képminőségben messze elmarad egy pc-s vagy média lejátszós megoldástól. Mondjuk gyerekszobába mese nézésre, vagy a hálóban elmegy, de igazi mozizásra nem...
Másik megoldás, amit én is használok, egy HTPC-n fut az openelec, amin van egy hyperion plugin. Az átküldi a pi-n lévő hyperion szervernek hálózaton az adatokat és a pi vezérli a ledsort.
De ez csak az én véleményem!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann