- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Én is szemezgetek a cuccal, tuti rendelni fogok belőle, ha lesz. Már meg is van a helye, egy TV mellett fog ketyegni médialejátszóként. Eddig egy sima desktop gép volt erre, de az azért elég pazarló ehhez képest.
Ellenben azt nem tudom milyen Linuxot kellene rávarázsolni, mert anyámék miatt GUI is kelleni fog. Ahhoz meg azért 256 mb ram elég sovány. Nézni kellene valami pehelysúlyú Linuxot.
Postaköltség nem tudom mennyi lesz, elég sokat rendelek dolgokat külföldről, olyan 5 ezerből (vagy kevesebből) szerintem meg kellene állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest