- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Razr 70 is előkerült
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Én is szemezgetek a cuccal, tuti rendelni fogok belőle, ha lesz. Már meg is van a helye, egy TV mellett fog ketyegni médialejátszóként. Eddig egy sima desktop gép volt erre, de az azért elég pazarló ehhez képest.

Ellenben azt nem tudom milyen Linuxot kellene rávarázsolni, mert anyámék miatt GUI is kelleni fog. Ahhoz meg azért 256 mb ram elég sovány. Nézni kellene valami pehelysúlyú Linuxot.

Postaköltség nem tudom mennyi lesz, elég sokat rendelek dolgokat külföldről, olyan 5 ezerből (vagy kevesebből) szerintem meg kellene állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Metal topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann