Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Én is szemezgetek a cuccal, tuti rendelni fogok belőle, ha lesz. Már meg is van a helye, egy TV mellett fog ketyegni médialejátszóként. Eddig egy sima desktop gép volt erre, de az azért elég pazarló ehhez képest.
Ellenben azt nem tudom milyen Linuxot kellene rávarázsolni, mert anyámék miatt GUI is kelleni fog. Ahhoz meg azért 256 mb ram elég sovány. Nézni kellene valami pehelysúlyú Linuxot.
Postaköltség nem tudom mennyi lesz, elég sokat rendelek dolgokat külföldről, olyan 5 ezerből (vagy kevesebből) szerintem meg kellene állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest