Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
McSzaby #7127 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom hogy mennyire rugalmas ilyen szempontból az A20 illetve maga a nyákterv - képes e máshonnan is venni a bootloader-t mint az onboard flash, de nem kell tőle félni, szerintem kellően gyors és strapabíró a hozzá való fájlrendszerrel - mint írtam ilyen a yaffs és a jffs2 is, de lehetnek még alternatívák. Minél nagyobb a flash és minél több a szabad hely, annál hatékonyabb a wear leveling. Természetesen torrentezés amúgy sem ajánlott közvetlenül a flash-be, de arra az SSD és az eMMC sem igazán alkalmas - rendszer a saját flash-ben, a mennyiségi adat pedig mehet egy SATA HDD-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest