- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ahogy elnéztem a Gertboardot (erről tényleg nincs semmi leírás vagy csak én nem találtam?), az pont nem jó hangulatfényhez, mert ahhoz valami megahertzes PWM jel kellene, olyat meg pont nem láttam rajta. A RasPinek ugyan alapból van egy darab PWM-je, de neked gondolom színes LED kell, ahhoz meg három kell.
Én is hasonló cipőben jártam, Gertboard helyett inkább egy Texas Instruments TLC5940 PWM LED drivert szereztem be (már csak össze kellene rakni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
wassermann